ki az a hulye aki ilyenkor is veszi ketmarokkal a hatit...? :)
a GE jelentesnek sem nagyon orulnek ha jol latom a pf-es cikket
tegnap a jokra is beontottek akkor erre a ket rosszra komolyan mit varunk
meg pentek van gyerekeim....!
sikerult megoldani
egy trojai okozza a fertozeseket
a nod32 legujabb verzioja a 4-es a tegnapi frissitestol meg tudja talalni....
aki bekapta ezzel megjavithatja nem kell letorolni mindent!
tegnap hajnal ota folyamatos tamadasok erik az XP rendszert futtato gepeket
a hibajelenseg a kovetkezo:
netezes kozben egyszer csak lefagy a gep, sehogy nem lehet ujrainditani csak kikapcsolassal vagy aramtalanitassal
ezutan betolteskor a windows log majd egy fekete kepernyo fogad amin az egerkurzort tudod mozgatni de semmi mas nincs es nem is megy innen tovabb
egyelore ugy nez ki virus de az is lehet hogy a microsoft uti ki a lopott licenseket folyamatosan
csak azert szolok itt is mindenkinek hogy tegnap ota tart egyelore nem tudjuk pontosan milyen gepeket tamad mert nem mindegyik hal be, egyelore fuggetlen attol hogy milyen virusirtot hasznal az illeto vagy pl a frissites be van ae kapcsolva vagy milyen bongeszoje van
tehat vigyazzatok mert lehet hogy pont tozsdezes kozben (mivel ahhoz folyamatos netkapcsoalt kell) hal meg a gep es akkor mar nem fogjatok tudni ujrainditani, ha hirtelen kell valtani es pozicioban ragadtok akkor csak a telefon a brokernek !
Törököknél 14%-ot számoltam még!
Mondjuk ahhoz képest, hogy minden elemző cégnél a bóvli kategóriában vannak "CCC - - - :-) egész jól mennek. Mi lesz ha felminősítik őket?
Én szeretem a számokat, az arányokat számolni, de úgy látszik a tőzsde nem erről és nem a fundáról szól. Persze ezt mindenki tudja.
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)