Felejtsd el ezt nem lehet összehasonlitani a Bchemmel, talán a Linamarral. Ez egy szemét részvény ami, felmehet még, de utána 10-15%-ot fog esni. Ha jó lenne a spekik már rég felkapták volna.
Erre a Kerámiára én is nagyon kíváncsi vagyok. Esetleg ez lesz az új BorsodChem?
Törölt felhasználó2003. 07. 24. 12:27
Nem tudom, de megpróbálom a kerámiát hogy mennyit megy fel. Én saccolok olyan 100-150 pontos emelkedést neki pár hét alatt simán. Lehet hogy elég erős lesz hozzá.... Próba cseresznye
Az egy szép történet volt és majd' a csúcson (4500 Ft) sikerült kicsukni a pozit. Azóta figyelgetem jómagam is. BC szindróma talán nem lesz, de 4000 körül mindenképpen shoppingolni érdemes a papírból. Közkézhányad alacsony, likviditás ebből fakadóan szintén. Valahogy én ezeket szeretem. Hopp-hopp lehet keresni vele 20-30%-ot.
Törölt felhasználó2003. 07. 24. 11:54
T. Zolko! Nemrégiben ezzel a címmel pedagógiai jellegű célzásaid voltak a TVK-val kapcsolatban. Most mit gondolsz van még fantázia a papírban? Lehetséges egy Bchemhez hasonló történet? Gyanúsan nagy a csend.
Vagy esetleg a rövidesen publikálásra kerülő gyorsjelentés tartogat (negatív) meglepetéseket? És bennfentesek szépen csorgatják kifelé a papírjaikat? Mindenesetre érdemes figyelni az Egis-t. Szépen szokott korrigálni.
Szió Több mint valószínű azért mert van egy fejlesztésük (gyogyikészítmény), amiben részt vesz valamilyen más(azt hiszem Észak eUrópai) országi érdekeltség is, és Ők lehet hogy nem akarják ezt folytatni, augusztusra várható döntés. Hírekben szerintem találsz róla...
Törölt felhasználó2003. 07. 24. 11:22
Ki tudja, hogy miért zuhan napok óta az Egis? Valaki szándékosan manipulálja a részvényt?
Szerintem semmiképpen ne vegyél most Humet-et! Civin spekulálgat vele kizárólag és néhány extraspekuláns igyekszik vele evezni. Nekem sikerült a múlt héten elcsípni +10% feletti hozamot két nap alatt, de remegett a kezem közben.
Greeny, Ha mindenképp venni szeretnél akkor szerintem várj még. Hamar lent lesz 100-on és akkor már érdemes elgondolkozni. Én nem hiszek benne, mert nem látom a részvénycserések ügyét, és a HUMET esetében ez kellene, hogy a kezdő lépés legyen.
Törölt felhasználó2003. 07. 24. 08:52
Sziasztok! Szerintet ek a Humet még valamikor feljebb fog e kaparni? Érdemes e most venni, habár eléggé szédelgõ részvény (na nem magától). By
Igen, ez egy szívás ahogy mondod. Elgondolkozom azon amit mondtál, de nem adom fel a reményt. Kb egy hónapja a Zolko írta, hogy gyorsan lehet 3,5 újra, de mondjuk akkor még 2,7-2,8 körül mozgott. Érdekelne, hogy mire alapoz(ott).
TIPPSAROK