Lehoka! Ilyen nehéz manapság állást találni egy diplomásnak? Én csak az újságban olvasok erről... Vagy a nyár miatt kicsit pang a HR-piac? Milyen területre mennél?
Szia, Üdv itthon. Nabi, hát épp ez az. Nagy show volt a Hungexpón, bemutatták az új M.o-ra szánt hi-tech buszt. Ezt követően így alakult. Korábban már kérdeztem honnan van a NABI optimizmusod amiben sajnos egyre kevésbé hiszek..:-(( Most mit mondasz?
koistván: Az biztos, hogy sok csalódott kisbefektetőnél mostanában telt be a pohár (nálam is, kb. egy hónapja). Szívesen írnám azt, hogy ennek az oka a menedzsment abszolút nem kommunikálása a tulajdonosokkal. De itt van ellenpéldaként a NABI: ott viszonylag jó a kommunikáció, ennek ellenére a jo hírek hatására is esik a papír. Hogy a Phylaxia egyik új tulajdonosa, az AD TISA meddig vállalta, hogy megtartja a részvényeit, azt sajnos nem tudom. Erről a tavalyi "tőkeemelésről" már kimondottan kevés hír látott napvilágot.
egen.. nem kellett nagyon sorba allni.. es ez igazan vicces :)) szamolgatom, hogy mennyivel tobb papir van forgalomban kb. 2-3 honapja.. azaz erzesem, hogy valakinek nagyon tele lehetett pakolva a zsakja. vagy meg mindig?
TIPPSAROK