Topiknyitó: vaktyuk99 2025. 05. 17. 20:10

Wingholding Nyrt  

Reméljük a legjobbakat. Szakmai hozzászólásokat várunk.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
vaktyuk99
vaktyuk99 2025. 05. 17. 23:56
Előzmény: #3  Ben-Joe-Papa
a sudri mélybunkó bolond hülyének az egyik klónja elkottyintotta az összehangolt kereskedésre utaló magatartást plusz gyuri60 felhasználó szépen le is vezette azt. Mielőtt beborulna a sánc mögé azért kibuggyan a hányás előtt az igazság is a szájukból.
vaktyuk99
vaktyuk99 2025. 05. 17. 23:45
a bolonddal ne foglalkozzon. Én sem foglalkozom, csak annak van feltünési viszketegsége. Mindig az én hátsómban is kajtat, holott még nevén sem szolítottam soha, de valahogy mindig magára veszi az "inget". Annyira ostoba az az ember. Magát buktatja le, a sötétje. Ha valaki ostoba alkeszt emleget rögtön tudja hogy róla van szó. Meg valszeg ilyenkor már a sáncban hempereg tényleg ahogy egy klubtag mesélte, már ilyenkor a környezete sem bír vele. Jo ha holnap délre a piszkából kikaparják.
Ben-Joe-Papa 2025. 05. 17. 22:53
****ideje lenne***a bolond ne jojj0n ide***____MEG AZ alkesz alteregoi se****valaki ertelmes is irhatna____regen szamitasok voltak neha most meg csak az igenytelen darido zene es a felbeszeles***amikor latni h ontik*****ez az akko. amugy*****koszontjuk Noah Steinberg urat a fedelzeten nagy szeretettel.****ne foglalkozzon a kocsmaklubbal,hiba mondanak kigyot bekat****r00ffentse be a kurblit****
vaktyuk99
vaktyuk99 2025. 05. 17. 20:43
Közkívánatra: szakmai forum.

Topik gazda

vaktyuk99
vaktyuk99
4 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek