Zozoka! A Globus szerintem is jó lesz. Esett az első osztalék óta vagy 130 Ft-ot. Ahogy én látom, nem a saját tevékenysége, illetve annak eredménytelensége miatt. 1000 alá már nemigen megy. Ráadásul 14-én jön a gyorsjelentése, szerintem abban sem fogunk csalódni. Aztán meg lesz még egy kis osztalékocska is az ősszel (37,5, ha jól emlékszem). Addig biztosan felmegy vagy 10%-ot. Persze mindezt szigorú, hetvennégytényezős elemzés alapján merem állítani. ;-) Ja, még egy ok: a Globcsival még sosem találtam mellé.
Sziasztok, ma ismét regisztráltatnom kellett magam.. Így lettem 03.. (Portfólió??) Szóval Synergon és Nabi. Szerintem a NABI egyre inkább érik, lassan kezdek én is bízni benne. A Synergon remélem nem lesz MELLÉTELITALÁLAT, de szerintem mától emelkedni fog, én +8%-ra tervezem péntekre..
Szerintem a Globus közép-hosszú távra egy kiváló vétel. A cég dinamikusan fejlődik, eredményei egyre jobbak, akvizíciói sikeresek. Osztalékfizetési politikája is ritka Magyarországon.
lehet, hogy hagyok mindem kisebb részvényt és belevágok a mol-ba? egyre jobban azaz érzésem, hogy határidősre áll a barométer. 6900 vagy 8200? nekem az arany köz épút is megfel el. csak el kellene találni a beszállási pontot..
Nem tudom. Mi oka lenne? Gondolod a Civin így akar "kedvet" csinálni a 36 Ft-os nem cseréseknek? Ha jól tudom napokban kapják a leveleket és aug. 30-ig kell dönteniük, hogy részvényt "kérnek" e helyette, de gondolom ezt a történetet Te is ismered. Én azt mondom legyen így, de akkor fogjunk belőle mi is!! :-))
szerintem elkapta a hullámot, mert magához képest nagy volt rá a forgalom, de rövid időn belül ha most még vissza is esik, akkor is elindul majd valamennyire felfelé szerintem...
Tudod én eléggé MELLÉTELITALÁLAT-os vagyok és azt gondolom, hogy ennek alapján már 9:00-kor visszaesik oda ahol vettem.. Különben ez lenne az első, hogy volt egy jó megérzésem, és ehhez pedig még kezdő vagyok.
TIPPSAROK