Én általában nem tartok mindent egy kosárban, a portfólióm egy része stabilabb részvényekben van, egy része kockázatosabb papírokban, plusz készpénz, és van egy kevés kriptóm is. Eredetileg csak kísérletként vettem régen, aztán véletlenül sikerült megdupláznom az összeget, amikor először futottam bele egy kriptót elfogadó kaszinóba (talán épp egy ilyen listán keresztül: https://somagyarkaszino.com/kaszino-bonuszok/), és azóta is tartom ezeket az érméket, amelyek azóta szépen felmentek az árban. Ha kifejezetten egy hónapos időtávot nézek, lehetne kockáztatni a kriptóval is, de ez inkább szórakozás, mert a kockázat nagyon magas, könnyen el lehet bukni, komolyabban nézve viszont inkább az OPUS vagy az AUTOWALLIS lenne nálam a mérsékeltebb választás, ami rövid távon is adhat mozgást és hozamlehetőséget.
olajat, csak nincs annyi helyem a kertben hogy megérje, meg Kansasból nem tudom hogy hoznám el. amúgy meg kisbüfiként nem tudom, hogyan tudok hasznot húzni belőle...:))
3M es WBArol mi a velemenyetek? Illetve CVS? En a WBA-CVS kettosbol egyertelmuen CVSt latom jobbnak, de WBA ezeken a szinteken eleg jonak nez ki. Tanger, SPG? Mit vennetek? Olajosba valszeg nem nyulok bele,az emlitett OXY nekem kifejezetten unszimpatikus.
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?