Gyorsan intézzétek a levélcserét, mert Fundy hamarosan (ígéretéhez híven) eltűnik innen a fórumról... amennyiben az ezres Pannergy részvényárfolyam jóslata nem jön be...
"Új fogyasztóként csatlakozott a távhőrendszerre az Árpád út 39. és a Kossuth út 28. szám alatti lakóépület, valamint a Széchenyi István Egyetem új kosárlabdacsarnoka. A napokban pedig elkezdődött a Stromfeld út 4. sz. alatti új épület távhővezetékének építése."
"Az olajgyári terület előközművesítéséhez kapcsolódó vezetéképítés első üteme már megvalósult, a vezeték újabb szakaszának építése még ebben az évben várható."
A beruházás erőműhöz való bekötése megtörtént, ezek szerint jól haladnak:
"Jelentős előkészítő munkák történtek a geotermikus hőenergia fogadására. A szolgáltató a csatlakozáshoz szükséges vezetékszakaszokat és elzáró szerelvényeket a fűtőerőműben augusztus 4-én, az egész távhőrendszert érintő leállás napján beépítette. A beruházó jelenleg végzi a Rozgonyi utcai fűtőerőműhöz a távhővezeték építését, valamint az ott létesülő hőátadó állomás technológiai szerelését."
ne idegeskedj a mol miatt. termeli a készpénzt, ad osztalékot, benzinre mindig szükség van... ahogy geotermikus hőre is. viszont norbi pogácsára meg nem mindig :-)
Volt évekig Fordom, majd évekig VW-m is. Aztán jött Nissan, Honda, és most a két uccsó Toyota, és nem a kicsi, occsó kategóriások. Úgyhogy bőven tudom, mi a különbség. Én csak annyit mondok, hogy soha többet mást, CSAK japánt.
Persze kinek a pap, kinek a papné :)
egyszer azért próbáld ki a jót, lehet, hogy megtérsz
jópofa a japán meg ilyesmi autó, de akkor tudod meg, mi az a német autó (na nem az opel, a szint valahol a vw-nél kezdődik), ha együtt élsz vele legalább 1-2 hónapig
ültem vissza mazda6-ba, zumzum meg minden, dehát vicc egy jó némethez képest, az az igazság. hetekig tartott míg visszaszoktam. pedig az a japánok közül a javába tartozik.
PANNERGY