Ha nincs értelmes mondanivalód/ami nincs általában/ jössz a Fidesz kormánnyal,meg páran.
Vegyétek már észre,hogy senki sem kíváncsi a politikai böfögésekre!
Csak nehogy jöjjön a szokásos fideszes forgatókönyv, haverok cégük által hitelt vesznek fel, pénzt lenyúlják/elosztogatják, a cég bedölőben, majd jön a "nemzeti" kormány kiemelt fontosságúnak nyilvánítva adófizetői pénzből konszolidálja.
Szokásos mutyis-tolvaj ügymenet, úgy fidesz módra szétlopni mindent, az ország vagyonát.
A PannErgy Nyrt. igazgatótanácsának elnöke, a Lazarus Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója, a Synergon Nyrt. igazgatóságának tagja volt.
A Budapesti Műszaki Egyetem Vegyészmérnöki karán végzett 1996-ban.
A Buda-Cash Brókerház Rt. határidős divíziójának vezetője 1996 és 1997 között, ezt követően 1999-ig a Cashline Értékpapír Rt. határidős divíziójának vezetője, majd ügyvezető igazgatója.
1999 és 2003 között a Matrisk Kockázatkezelő és Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatója.
persze nincs adósságuk csak legutóbb is alig bírtak hitelhez jutni; annak a kifizetésével is lehetnek gondok ha nem úgy alakulnak a bevételek ahogy az üzleti tervben szerepel;
A PE korábban gyakorlatilag adósság nélküli cég volt, ez pont mostanában van változóban. Már Mickolcot sem tudták befejezni teljesen saját forrásokból és Győr befejezéséhez már elég sok hitelt kell felvenni. Úgyhogy az alapállítás nem igaz. És ha emlékszel anno az eredeti tervekre "dinamikus", meg mittudoménmilyen, abban elég sok hitel felvétele szerepelt a gyors expanzió érdekében. Ezek a fiúk ha tudják eladósítják a céget. A növekedés az érdekük mert a beruházásnál tudják láthatatlanul kiszippantgatni a saját kis pénzüket
Bocsi de neked váll felett nagyon komoly bajod van!
Btelt ugyanúgy a kötvény kibocsátás vágta haza mint az FRV-E-Start,10%-os kamatot nem lehet kitermelni!E-starosoknak 12k-s árfolyamnál megírtam ,hogy a cégnek befellegzett! PannErgynek nincs kötvénye! Eladósodottsága 1.20%,szemben pl.a Telekomnak jelenleg úgy tudom átlépte a 40%-ot./ezért nem fizet osztalékot,majd ha visszajön 35% körüli szintre akkor fog/Az egész BÉT-en nem találsz jobb céget eladósodottsági szempontból mint a PE!
Üdv! Nem loholásról értekeztem, hanem, hogy nem ment. újra mélypont alá. Régi észre vételem, hogy a közepes papírok esését fékezi a bux általános vételi álapota. 370 ig látom.
PANNERGY