FundyKajakJanika21: A fórumot nem párbeszédre (a Te esetedben: monológra) találták ki. Ha minden nap ugyanazt a többoldalnyi hazudozást beírod, akkor ne csodálkozz rajta, hogy mindenki utál.
Én nem kritizállak az örökös pesszimista beírásaid miatt hagyd meg nekem az optimista hozzá állást! Mert több hasznot teremt a topikban még ha nem is azonnal válik valóra , mint a te romboló arrogáns pesszimizmusod. Rombolsz mert téged olvasva a kutya sem merne venni a papírból még ha szándékában volt is. A sok olyan mint te teljesen eltántoríthatják a venni szándékozó bizonytalanokat. Tehát te testesíted meg a troll fogalmát.
Lenyugodhatnál már. Betolakodsz egy párbeszédbe és számon kéred tőlem. Nem neked írtam. Most nem vettek, és akkor mi van? Előtte vettek,és mi változott? Semmi. Attól hogy erőlködsz görcsölsz nem fog gyorsabban emelkedni az árfolyam. Különben te úgy is lefelé várod! Nem értelek.
Ha így állunk, akkor tűnj el utánuk te is! Ma is átbasztál mindenkit!
Ha fingod nincs semmihez, akkor mit vered itt a nyálad? Mi értelme volt a mai hazudozásodnak is?
Veletek lehet lazán beszélni? Olvasd milyen ordenárén irkáltok holott senki nem kérdezett titeket. El kéne fogadni hogy van aki másképp látja a dolgokat.
PANNERGY