Aki nagyobb pénzzel van benne, nem rövidtávon akar nagyot keresni. Emiatt nem fogja eladni. Megvette és majd egy év múlva megnézi az árfolyamot. Amíg pár milliós forgalommal megy lefelé én nem aggódok.
Szerintem meg épp fordítva. Mivel vételi erő semmi nincs, ezért elérkezik a pont, amikor kapitulálni kezdenek a benne ülők. Elég ha egy nagyobbacskának elege lesz, és lavinát indíthat el. Most is szépen csordogál lefelé, de közeledik a 300, egyre többen kezdenek - jogosan - parázni, hogy az a szint minimum tesztelve lesz. Valami nagy gáz van ezzel a céggel szvsz.
Törölt felhasználó2013. 05. 29. 11:02
Kicsivel több mint 11000db
Törölt felhasználó2013. 05. 29. 11:01
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nyomjuk le 300 alá.
Törölt felhasználó2013. 05. 29. 10:59
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2013. 05. 29. 10:55
Ez a papír már az év végét sem éli meg nézzétek meg az utolsó hónap forgalmát meg nézzétek meg a lesajnált biom. minden nap 20 milla felett olyan papírral lehet kereskedni hát nevetséges,hogy egy ember letudná
nyomni alsó limitre.
Távol álljon tőlem konkrét vételi vagy eladási ajánlat megfogalmazása, de egy körülményt ajánlanék a türelmetlenek, aggódók figyelmébe: ez pedig a forgalom szinte nullába való lecsökkenése. Ez nem erősíti meg, hogy trendszerű mozgás van lefelé. SZVSZ egymásnak adogatják a kis spekik, azok is csökkenő számban, mert folyamatosan égetik a számlájukat a lecsorgásban... Nem azt mondom hogy nem csoroghat még lefelé, de lassan elérkezik az a pont ahol már többen lesznek akik csipegetnék, eladó meg már nem lesz nagyon...
10 misiből van 3,1milla,múltkor végignéztem az otp,most végig ültem a biom. pedig megfogadtam,ha lemegy50 alá beleveszek,1 hét alatt lett volna ujjra7,5 milla én barom meg ülök itt azt várom a csodát,pedig ugye mint tudjuk csodák nincsenek.
PANNERGY