"én csak azt nem értem akkor, hogy ha megfelel a tartalmi és formai követelményeknek akkor kerül kiküldésre a befogadó nyilatkozat ugye?"
Igen!
Benyújtják a pályázatot, ekkor az beérkezett ( ezt szokták összekeverni a befogadott kifejezéssel, ami későbbi fázis), megvizsgálják jogosultsági, formai, majd MINIMÁLIS tartalmi szempontból, ha hiányos akkor hiánypótoltatják. Ha a pályázó megfelelően hiánypótolt, akkor az anyagot teljessé és bírálatra késznek nyilvánítják, és ezzel az anyagot BEFOGADJÁK.
A végső tartalmi értékelést a Bíráló Bizottság végzi, aki elutasíthatja, részben, v. változtatás nélkül támogatásra érdemesnek ítélheti. Ha a befogadás ellenére a Bíráló Biz.-nak aggályai vannak, akkor tisztázó kérdéseket tehet fel.
én csak azt nem értem akkor, hogy ha megfelel a tartalmi és formai követelményeknek akkor kerül kiküldésre a befogadó nyilatkozat ugye?
na most BB már ősszel azt nyilatkozta, hogy befogadásra került, de december környékén kiderült most pontos dátumot nem tudok, hogy hiánypótlásra visszadobták ergó, nem fogadták be gondolom én meg kapom ezt az infót ami ebben a nézetben megfelel a valóságnak meg egyébként is mert megbízható forrásból származik
szervusz, csak annyi hogy rákérdeztem kb 3 nappal ezelőtt mi a helyzet, és a válasz változatlan!
Szentlőrinc nem volt döntésen, Miskolc nincs beadva!
De ha a befogadási napot nézzük akkor még van idő:(
PANNERGY