Igazad van nem kampányolok de soha nem is mondtam még, hogy na ugye megmondtam, vagy hogy ugye igazam volt.
Csak néha azt írom be, hogy mit csinálok vagy mit fogok csinálni.
szerintem se, főleg aki nem hisz benne meg nem először égeti meg magát vele egyébként meg ki nem sz..rja le hogy mit csinálnak a gyökér bennfentesek, egyedül azokkal tudják megcsinálni akik beugranak rá
szerintem is... mindenki egy nap alatt akar egyből 15%-t... van azért egy normális kereskedési metódus... ami visszatesztekből is áll... ha 800 felett tudunk zárni az már szép.. ha 790 felett szvsz az sem akkora gond....
A bányatörvény átküldésének az a jelentősége, hogy a MOL ellenében tolták át, Fidesz hátszéllel. Ez jelentős lobbierőt jelez már most... Hát még fél év múlva! Lesz ez még sokkal-sokkal feljebb - erre kezdenek most játszani sokan.
Nem lecsorgásnál kampányol pipi, hanem még felfelé ágban...ez az érdekes! Mert ha a lefelé ágban csinálná, akkor az lenne a célja amit Te írtál. Szerintem csak egy speka, aki ezzel szórakozik, hogy beírogat azzal, hogy igaza volt...
Most már kijelenthetjük, hogy magasabb mélypontot ütöttünk az elmúlt napokban, továbbá 780 felett vagyunk. Ezek így együtt egyértelműen bullish irányba mutatnak.... függetlenül attól, hogy napon belül hogy rángatják ide-oda.
Én azért a néhány % nyereségért tuti nem kockáztatnám, hogy kimaradjak egy 20% up-ból, de mindenki maga tudja.
Aki spekizi, az ahogy eladta, úgy vissza is fogja venni! ;)
Amúgy ha sok pénzem lenne, ugyanezt csinálnám én is! Különböző számlákról emelném egy picit a tétet, csak annyit, hogy valaki felfigyeljen rá. Plusz nem árt, ha van egy Szabolcs aki mindent megír! Ergo, jól kell időzíteni a dolgot (pl. eco mai teljesítménye)
PANNERGY