Áááá, az nem logikus! Szerintem mivel a melegvíz kitermelés miatt esik majd pár métert a Szentlőrinci talajvízszint, az árfolyamnak is követnie kell. :D :D :D ;)
Én úgy látom lassan azért már véget ér ez a Berenberges öntögetési sztori, egyre magasabb mélypontokat ütünk.
Most még ezresével adogat egy nagybüfi, valószínűleg az a 10k-s vétel is úgy született, hogy eleve keresték a vevőt erre a nagyobb pakkra, de egyelőre csak 10-k-nak találtak gazdát. Én úgy gondolom, hogy sacc kb. 70.000 darabtól akar megválni a tag, ebből ma 40.000-et sikeresen teljesített. És úgy tűnik nagyon is van rá vevő, hír nélkül is!
"Orbán Viktor elmondta: ha nagy baj van, a politikusok képesek meghozni a szükséges döntéseket, ám most még az energiaszektor gazdasági szereplőinek akarata érvényesül. Reményét fejezte ki, hogy az energetika területén a változáshoz nem kell akkora válság, mint amilyen nemrégiben a pénzügyi világban alakult ki. Az új kormány célja nem lehet kevesebb, mint az, hogy 20 év alatt megteremtse Magyarország energiafüggetlenségét, mivel ez szuverenitásának egyik legfontosabb eleme - mondta Orbán Viktor."
Nem vagyok őszinte híva Viktornak, de teljes mértékben egyet kell értenem vele.
Azért nem kispályázik, előre 20 évre akar helyet magának! :D
Bocsánat! Nem okoskodás, de sajnos sok kisember csodát vár egy PSZÁF bejelentés utáni vizsgálattól, értem ezalatt a banki ügyfeleket, kisbefektetőket, biztosítók ügyfeleit. A felügyelet hivatalból természetesen vizsgálatot indít, és legtöbb esetben a bejelentett intézmény saját hatáskörébe utalja a feladatot. Ezek után, elképzelhető, hogy mennyire lesz korrekt az elkészült vizsgálati jegyzőkönyv. Tapasztalatok alapján beszélek. Mindezektől függetlenül, néha nem árt ránézni a gyanús esetekre, és nem csak bejelentés nyomán, én azt hinném, ezért van a felügyelet.
Én úgy látom Gudakes, hogy 760 és 770 között agresszíven vételre állnak be. Most pl. kb. 10.000 van vételen, miközben egy órán belül már 20-at szórtak ki.
PANNERGY