Ez szép volt, a 2550 nem is nagyon szerepelt a célok között osztivágásig.... Lassan célkeresztbe kerülhet az igazi történelmi max. 2655-ön! Idén meglesz az is :)
mindenki osztalékot akar kapni (aztán meg vélhetőleg gyorsan betölti az oszti vágást). Miközben piros nap a BÉT-n, a teló zöld 30 pötty 1.19 % és 2.8 mrd-s forgalommal (otp után a második)
A cerifikát ára nem fog csökkenni ha most pl a TL37 bezár 400Ft on holnap is 400 ft on fog nyitni hiába lejon a részvény árfolyamból 154 ft. Abban az esetben ha csak 130 esik le mert magasaban nyit akkor a certifikát már jócskán pluszban fog nyitni. Ilyenkor a kiütés árat is annyival lejjeb viszik. Nekem most van TL36 TL37 vegyesen 37 K körülbelül.
Szia! Korábban említetted, hogy jól kerestél tavaly ilyenkor. A gondolatmenet abból áll, hogy a certi nem csökken az osztalék vágásnál másnapra. Ha a részvény visszajött az osztalék előtti értékre akkor a certi innen emelkedik. Jól gondolom? Köszönöm!
Én a magam részéről: 775Ft-on vettem. Minek adjam el ha azt lűátom egyre csak feljebb és feljebb megy a papír? Most venni annak éri meg aki 100 milliókkal száll be hogy a 100-200ft-os emelkedés is értelmes bevételt hozzon...mert brutál magasan van az ára.
Mtelekom