Jól értem, hogy a Rába a 4IG égisze alatt a SpaceX-szel fog közösen űrhajókat gyártani a Mars kolonizálására? Plusz az űrbányászathoz gépjárműveket? A kilövéseket a felcsúti űrbázisról indítják majd, ahol Széles Gábor kikapcsolja a gravitációt.
-Kedves SBob! Remélem befejezzük a témát ezzel! randomly# 25619-felé ment ez nem te feléd! 7A tavalyi mintál lerajzolva az esés mértéke alapján 1650 ft-ig lett volna ideális korrekció-cserébe,most várnám a rallyt 2K-felé!A piac ellenben már a jelentés után felhúzta-1980 forintig!-Ellenben most adja le-látom ma már volt a trendcsatorna környékén- 1836 forinton is ma! Ha neked adtam volna a tanácsot,megérteném idegeskedésedet. Bizony szegény Trump-egy vén idióta volt-láthatod az áprilisi beszakadását a piacnak! Neked én semmit nem mondtam rosszul-ne kérdezz-én meg nem reagálok rá!
Csak egy részlet ebből a cikkbőlhttps://hvg.hu/gazdasag/20250807_Jaszai-Gellert-4ig-hadiipar-novekedes-tavkozles-tokeemeles A vállalat információkat közölt a 4iG SDT nettó szerződés- és megrendelésállományáról is. Ez a jelenlegi leányvállalatainak portfóliójával együtt nettó 1,37 milliárd euró – vagyis több mint 548 milliárd forint, de ez még nem tartalmazza az N7 Defence portfólióját, amelyen keresztül a vállalat bekebelezi az állami hadiipari cégeket, mivel az akvizíció még nem zárult le. Itt a hangsúly a meglévő 1,37 milliárt euró megrendelésállományon van.
A 4ig-t kerülni kell már 7 éve veszteséges és csak hitegetik az embereket, állami pénzből élnek, semmi versenyelőnye és valódi innovatív terméke sincs, nagy 0 az egész csak a hype megy, már csak későn ébredők hajtják, intézményiek nem veszik csak remegő kezűek akik ha nem bizonyít a cég akkor dobni fogják!
A 4ig körül ez eufória, évek óta vásárolnak fel cégeket mégsem nyereséges a cég, könnyen lehet h alig lesz nyeresége ezeken az akvizíciókon, anno az ott1 is folyamatosan innovációkról meg fejlesztésekről beszélt aztán nagyon sovány nyereséget jelentettek minden negyedévben, könnyen lehet h a 4ig továbbra is ezt az utat folytatja.
Mtelekom