1510, régen látott volatilitása és napi forgalma van a telónak ezen a héten (psze hirek is vannak szépen). Most délre is már 2.2 mrd a forgalma. talán most kezdek látni a könyvben valami "normális" kereskedési ajánlatokat. igy pl a 1500 bevédése (relative)
Ezzel mondjuk az esetleges visszapattanást is fékezik jelen pillanatban. Bent álltam a könyvben ezért valamennyi TL25-öt még kaptam, de keményen nyomják most lefelé.
Ha igaz, hogy max a 2024. decemberi árakra kell visszatérni akkor egy 3,7%-os csökkentésről van szó. Ha ez lesz a vége akkor bőven túlhúzták lefele a papírt. Ráadásul a bevételek kb. 30%-át nem is érinti a csökkentés (pl. készülék értékesítések, Észak-Macedónia, rendszerintegrációs bevételek).
-Jó napot! Édes Istenem,hányféle adó van itt? kormány januárral kivezette a telekommunikációs adót, így a szektort már csak a telekommunikációs pótadó sújtja. Én a pótadóról most tudok,ilyen is van... Egyre inkább személyes ajánlatokkal keresik mega az ügyfeleket,az amúgy is érzékeny inflációs környezetben.
Mtelekom