A DT-nek az mtel nagyon kis hal, eleve eur-ban nézi a dolgokat, így is úgy is olcsó neki az alulértékelt mtel. Az hogy 1 eur, vagy 1.15 az mtel annyira izgatja mint téged, hogy a gyufát 40 forintért vagy 45-ért tudod megvenni.
Tavaly mikor bejelentették a különadót vagy az általános őszi beöntésnél nem volt vevő, a DT olcsón vehetett nagyobb mennyiséget is, kizártnak tartom, hogy az átlag 440 feletti lett volna. Szerintem azért ki találták ezt a módszert, mert így kell a legkevesebbet foglalkozniuk a részvénnyel. Különben korábban többször is folyamatosan vásárolták vissza, na attól sem szállt el az árfolyam.
Apoccaval értek egyet, pillanat alatt meghúzták volna az árfolyamot és nem csak minimálisat tudott volna venni 400 alatti áron. A DT -nek nem az árfolyam karbantartás a célja, hanem a fölvásárlás minél olcsóbban.
Egy folyamatos visszavásárlás nyilván stabilizálta, emelte volna az árfolyamot, így nem ment volna le 280 körüli szintre sem. Egy év alatt a DT kb. 350-400 átlagáron vehette volna vissza, így viszont 443-t fizetett. Az járt jól, aki az olcsó szinteken érezte, hogy többet ér a papír, a DT nem.
Azért keleten egy kis faluban több műszakban gályázó szülők gyermekét nem indítja túl optimistán az élet.Gyerekként többet dolgoztam mint manapság egyes felnőttek.Elmult, megoldottuk egy kis vállalkozó kedvvel "saját lábra álltunk"
Ha bármely városban élsz... és megfelelően törtető vagy és akarsz dolgozni (ez fontos) és elbiciklizel egy helyi Lidli-Aldiba (5-10 perc )2-Max 3 év után helyettes, vagy boltvezető lehetsz 7-800 ért )0 egyetem, főiskolai végzettség mellett... ép eszű emeber már nem ausztriába megy ki... bumlizik oda vissza a határon tankolja a kocsit, szervizeli.. a 13.-14 havi elmegy 5 évente egy új ugyanolyan autóra.... Ami dob még az a kinti családipotláék (már ha van gyerek) és egészségügyi háttér... ez a válasz arra miért nem jelentkezik senki, ha meg nem mész messzebre mint 50-60 km akkor ugyan az a cigánykodás megy mint bárhol magyarországon... 30 órát ledolgoztatnak veled 6 nap alatt (nem 3!) közben a kocsiban eltöltött idő meg a km hatványozódik..... Szóval ez a Svájcnak gondolt ezüst kanál.... kicsit máshogy fénylik.. DE PROBA SZERENCSE!
"DONG ELVTÁRS! NEM KELL A RIZSA......" nos ide kell jönni! mert ugye szokták mondani-gondolni ez már itt majdnem Svájc.. (csak az a baj 2 gyerekorvos maradt a váosba összesen..)a lehetőség persze meg van mindenkinek... a bécs melletti munkahelyemre (csak! autópálya, 2x60 km) 6! embert keresnek... nem jelentkezik senki..... pedig van 13-14 fizu kinti családipotlék 5 hét szabi.... ja és és minden hónap utosó munkanapján számlán a fizu.... DE! ez szép és jó csak ettől még nem leszel sehol preivit ügyfél... oda kell még sok minden pl hogy ne menj 15 évig szabira- nyaralni messzi Földre... (2000-2015) mint én.... ez csak "egy"ötlet
Az a 443 egy kemény 167 db-os tételt jelent, előtte 436,5 volt. Ilyen kormány, infláció és GDP mellett egész jól tartják magukat a magyar részvények, igaz így is alulértékeltek.
Hagyjuk már a rizsát, Sopronba születni felér egy ezüst kanállal, ott még a hülye is boldogul. Próbálta volna meg ugyanezt Borsodban, vagy Szabolcsban.
Mtelekom