Csak most járok erre újra! Köszönöm Szabi a korrekt válaszodat! Tényleg nem akartalak bántani, de a reakciódból tudom, hogy megértettél! Örülök annak, hogy egy sikeres, boldog ember vagy! Sosem irigykedtem arra, aki a saját erejéből vitte valamire, mások eltaposása nélkül! A legjobbakat neked, és mindenkinek itt a fórumon!
Törölt felhasználó2023. 08. 15. 20:55
mindegy a mai béten még mindig az egyik legjobb részvény..nem kérdés hogy egy normális befektető portfoliojában helye van..
Pszichóval ezt bírni kell, mást én se tudok mondani. A tv-t, netet megbírják, előbb omlik sokra rá a ház, mint hogy lemondja a tv előfizetést ezen, ne aggódj.
árfolyamban a napi srv látszana, ha minden nap venné magát a telkó.. szerintem 3-4 év alatt minél olcsóbban kiakarják innen vezetni. elképzelhető hogy ez volt a deal, hogy mi kimegyünk a tőzsdéről a 4IG lesz az új blue.
az extra adó eltörlésére több szektor esetében valóban volt utalás 2025 re A telekom extraadó eltörlésére semmilyen konkrét utalás nem lett.. mivel ezt is a nép fizeti meg és megy tovább az infláció méretű emelés ez sem lesz kivezetve. kérdés meddig megy majd a dolog... mármint a korlátlan inflációs emelés... mert egy alap internet 2 tv box+x mobil 22-25 ezer lesz pár év mulva... ez már az a határ lesz amit nem bir majd mindenki kifizetni... Szóval egy szónak is száz a vége az is gyanus ami nem gyanus... 2016 os árfolyam... végülis lehetne is ha belegondolok ha, becsülettel kifizették volna minden évben a teljes profitot... de nem igy volt..söt adhattak volna extra osztit a külföldi leány eladásánál.. az sem volt.. igaz csökkent az eladósodottság... ok. viszont ez az árfolyamban nem látszik...
Négyszáz alatt sávosan vettem rendesen és tartom. Az viszont valóban jogos kérdés, hogy miért nem jön a forgalom csupa felfelé mutató kilátásokkal (emelkedő osztalék, SRV-vételek, inflációs klauzula, extraprofit adó - esetleges - kivezetése, szektortársakhoz képest alacsony árazottság, stb.).
duplázták az osztalékot...2016 ban 15. 2017-2018-2019 25 ft volt szoval ezt a duplázást csak óvatosan... nem nem és nem! Itt kőkemény sumákolás- terelés megy... Covid idején sem védték meg egy szóval sem az árfolyamot, és akisbefektetőket...350 ig esett... pedig ennek a szektornak nagyon nem kellett volna... Majd 270 ig... célja a cég vezetésének továbbra is a kicsik kirázása elkedvetlenítése, és az alacsony és folyamatos bevásárlás, stromanokon keresztül... februárig simán össze kukázzák a jövő évi srv 70-80 % át(!) majd jöhet a bejelentés...
ezt én értem, hogy most örülni kell ezért... De, végüls mégis csak abban van a hiba ,hogy egyenlőre(!) semmilyen bisztosíték nincs még a 70% nyereség kifizetésére sem . 1 mondattal és nem(!) konkrét számokkal Rékasi egekbe repíthette volna az árfolyamot! Ha akarja... de nem tette.. mellesleg akkora az emelkedési potenciált lát benne Mindenki... akkor miért nem veszi az a" MINDENKI???" concorde, erset wood, és a Többiek... Miért nem veszik-veszitek??? miért akkora a napi forgalma mint egy nagyobb falusi szatócsboltnak??? Sajnos ez tényleg szomoru!
Törölt felhasználó2023. 08. 15. 17:55
Szép a záró a többihez képest, fog ez menni még a héten !
Ahhoz képest eltelt hét év, visszavásároltak 112 millió SRV-t és duplázták az osztalékot, de az árfolyam ugyanott van. Most egyelőre annak lehet örülni, hogy nem zártunk 437 alá...
máámmika máámmiká.. ez a 439.5.. pont annyi mint aminnyi volt 2016 márciusában..... Akkor május végén 15 ft-t fizetet... csak akkor még 16 M ért mifelénk jó állapotu panelt lehetett venni... most meg 48-50 ugyan az...... Uncsi már sokaknak???? lehet.... de sajnos ezek a tények... ez a részvény ez épp olyan mint ha valaki vesz egy szántót, vagy egy külterületet... ami egyszer majd talán..sokat fog érni címmel....persze! ha a" fentiek" is ugy akarják majd..... de egyenlőre nem akarják, kussolnak!
-Private Banking friss:--MTelekom napi: Az emelkedés új csúcsra vitte, mivel eddig se lehetett semmilyen eladásra utaló mintát felfedezni, így maradt a trend ép és egészséges. A hosszabb kép alapján még jól néz ki, a 437 felett újra teret nyithat. Ha nem tér vissza a 437 alá, akkor nagy teret nyithat felfele, mert egy hosszabb fordulós mintából az 550 környékére adódik a számított érték. A 406 alulról erős támasz, ez alá korrekció esetén se lenne levárható. Ellenállások: 437; 453; 468. Támaszok: 406; 391, 375.
Mtelekom