én 2008 ba vettem elösször Otit azóta van részvényem.. de már 2002- 2003 ban a "bányában" többett kerestünk 3X mint a főnök... minden hónapban... jött minden héten egyszer és kérte a ledó lóvét... énekelt(!) mani mani mani.... esküszöm!!!
Na látod!:) Mondjuk én is többet kerestem/keresek a főnökömnél a priváttal együtt...oda is baxtam neki soxor, nagyon nem teccett nekije!:-P Mondogattam neki, hogy "én megélek a cég nélkül is, ugyanezt te is elmondhatod magadról?" :-P Nem is értem, hogy miért nem kedvelt!:-P Nyommer kis féreg az is...igazi Tibcsi!:)))))))))))))
én csak a szívatást látom...azt mondom, hogy örüljünk, ha dobnak egy 20-ast...de lehet az 18 vagy 15 is...sajnos...lehet majd erre tolni a mínuszokat, de csak a vak nem látja már évek óta, hogy meg lettünk csinálva, de rendesen
"Tudod van aza pénz amiért korpásodik az ember haja!:)))))"HI mennyire igaz ez... én 15 év alatt a "bányában 3 fönököt éltem túl..." volt olyan akit kibaszott a nagy tulaj majd pár év múlva vissza jött... majd megint kibaszták... (és ez igaz!!!) egy dolog volt a lényeg nekünk beosztottaknak.. mindig keressünk legalább 3 szor anyit mint a mindenkori főnök... Ja ,hogy nem mehettünk szabadságra, nem fizetett táppénzt... nem volt se ünnep se karácsony, és még a családi adókedvezményt is lenyulta minden melóstól???igen... Tudod van aza pénz amiért korpásodik az ember haja! és ez egy volt!
Szerintem 50 -50 % lesz az srv osztalék aránya... Ha magassab lesz az srv arány elkezdődik a speka a kivásárlásra ami nem egy nagy érdek. Itt az érdek a folyamatos állóvíz fenn tartása... fel adták a leckét saját maguknak.. van egy 60-80 % os elfogadott korlát... meg mellette minél több részvény olcsón megszerzése...
Én jelentősen nagyobb részvényesi juttatásra nem láttam teret az elmúlt 3 évben. A szabad cash termelés nem volt valami acélos, a nettó adósség sem csökkent. Így kérdéses, hogy hogyan tudta volna jobban képviselni a különböző igénjyű kisebfektetőket. Én pl 100% srv-t szerettem volna.
nyugi, nyugi...a legutóbbi főnököm se volt tisztességes cégvezető, legalábbis engem qrwára nem képviselt...most keresek másik céget emiatt...ilyen az élet Tibcsinknek meg a DT fizeti a zsíros lóvét és nem mi, ezért ő úgy táncol ahogy a Dt fütyül...biztos neki is van családja akiket el kell tartani...én se lennék különb és hidd el, hogy te se, ha az ő helyében lennénk. Tudod van aza pénz amiért korpásodik az ember haja!:)))))))
Semmi fóbiám nincs! Csak azt vallom ,hogy egy tisztességes cégvezetőnek MINDENKIT egyformán kell képviselnie, mindenkiért egyformán kell kiállnia, mindenféle részrehajlás nélkül. Ha pedig kényszerítve van a részrehajlásra (lásd nagytulaj felé) akkor legyen elég gerinces és mondjon le még IDŐBEN a nagy nyílvánosság előtt. Nem kell kussolnia, ködösítenie éveken keresztül... állítólag minimum 60 % al alulértékelt a részvény.... Fóbia??? Nem.. a józan paraszti ész is látja hogy mutyi van benne...
Igen. de ha belegondosz egy év alatt mekkora utat tett meg az árfolyam simán lehetséges. Ezt a szart strómanok veszik, és strómanok szorítják lefele... majd jön az srv.. kiszámolják a Comodore + 4 el... mekkora árfolyamon tudják eladni a Dt nek hogy megérje és dobják... Tibor meg mekapja a maga kis jutalékát NOKIÁS dobozban.... a sok kussolásért... Szerintem a Mi időnk 2-4 éven belül fog eljönni!
Mtelekom