Megtanultam, hogy itt csak akkor szabad szakkifejezéseket írni, ha nincs más módja, mert egyből jönnek a kérdések! Nem csak te olvasod...😃 Pont ezért fontos a mai nap! Ha tovább esik akkor kuka, de lehet egy fordulós jelzés is! Péntek zárót le szokták küldeni telcsiben, de ma már a nyitóval kezdték és az előző két napot lekötötték!
Még annyit a napi zárás fontosságáról, meg az emelkedésről, hogy eddig a vezérlőből semmilyen felfelé irányuló mozgást nem engedtek. Kötve hiszem, hogy ez pont ma változna meg.
Dehogy szórom ki. Isten ments. Az RSI emelkedés melletti árfolyamesést meg úgy hívják hogy divergencia. Ezt magának tudnia kéne! Azt is, hogy mi szokott azután történni, miután ez megjelenik. :-) Itt 1000db-ra sincs vevő jelenleg, senki se vesz bele már. Bróker pajti meg püföli lefelé tovább.
Akkor te szórtad ki? 😃 A túladottság csak egy dolog, már említettem. Láthatni, hogy így lehet az rsi emelkedése mellett új mélypontra jutni az árfolyamnak! Ettől függetlenül, egy réses negatív nyitó után, szép emelkedés is jöhet, akár...! Ma nap nagyon fontos, főleg a zárás...
Ezt az erste is tudja és mégis vételre ajánlotta nekünk! Ennyit az elemző brokicégekről! Az a 440, egyszerű tata eredmény, ehhez nem kell semmi elemzői magyarazát! Nyomják a rizsát állandóan! Ha most a concordet veszem figyelembe, akkor venni kell rövid távon, és az erste verheti a mellét! 🤣🤣🤣 Na ennyit érnek!!!
A fő indok (az emelkedő kamatkörnyezet mellett), hogy az elemző nem hiszi, hogy 2 év múlva kivezetik az extraprofit adót, megemlítve a cég nagyon gyenge érdekérvényesítő erejét.
Én ezzel a szar osztalékkal és béna árfolyammozgással tényleg legalább 300-ra várom ahogy írtam. Többért kizárólag kivezetés esetén érné meg hosszú távra, az meg nem lehet célja a nagytulajnak, neki igy a legjobb.
Az alján venni szar érzés és uncsi! 🤣 Amikor elkezdünk vásárolni, akkor nem az egész tőkénket egyszerre nyomjuk bele ugye!!? Na most, ha az alján vettél, akkor nem tudsz venni alatta megint, így megmarad a lóvéd és az árfolyam száguld, te meg várod mikor esik vissza! Ha meg utána futsz és beleveszel, akkor tuti új alja lesz! 🤣🤣
Ott vagyok majdnem mindig az aktuális alatt 10-15 ft-tal. Ezért szokott sikerülni gyakran nagyobb leszúrásoknál egy-egy remek vétel dt-re, de ezek már egy ideje nem leszúrások. Mondjuk a kommented viszont az😝 Egyébként meg muszáj volt, hogy legyen ennyin már valamennyim. Nem bírom nélküle na!
Mtelekom