A cikket végigolvasva viszont egyértelmű: ugyanaz, amiről eddig volt szó. Kb. 800 milliárd különadó eddig is benne volt a rendszerben, erre jön rá a + 800 milliárd, így jön ki jövőre összesen az 1600 milliárd.
Ja. eddig 2-szer 800 mrdbFt-ról volt szó, lost pedig 800+1640 mrd Ft. Ezeknél teljesen elgurult a gyógyszer. A rezsihülyítésért tönkrebasszák au egész gazdaságot.
Az idei előirányzat 54 milliárd volt, mielőtt bejelentették volna a 40 milliárdos emelést. A jövő évi elirányzat gyakorlatilag annyi, hogy a költségvetésben megjelenik ez a 40 milliárd plusz, nem újabb emelésről van szó.
Igen, sajnos teljesen helytálló amit írtál. Persze az osztalékpolitika miatti HOLD ALAPKEZELŐ ÁLTAL INDÍTOTT ÉS FELKAROLT ÜGY IS A KÜLÖNADÓ, AZ EXTRAPROFIT ADÓ MIATT MÁS MEGVILÁGÍTÁST KAPOTT, DE SZERINTEM nem biztos hogy minden veszve van..., Csak hát 3lég szomorú hogy a Magyar Telekom ilyen --- az anyacég sem és számos leánycégnél sem alkalmazott ( a vezetőség által preferált, de inkább fukar) osztalék illetve osztalékpolitika miatt tud csak a """((vezető))hírek közé kerülni. De eddig az volt a baj hogy volt mit osztani--- csak nem volt rá """ affinitas""", most az """ extraprofitadónbevezetése után""" már a kiosztásra alkalmas profit egy jelentős részét is elvonják!!!, és valós ők is lesz a vezetőség kezében!!!...
Igazából nem tudom, de van benne felfelé is! A fajsúlyos célárat elérte, érintőre! Megfigyeltem, hogy sokszor előfordult ennél a rv.-nél, és később visszatér a sávba!! Hogy miért? hmm Van egy elméletem rá. A telcsit a kutya f@sz@ sem piszkálja csak egy bizonyos kör". Hívjuk Sas és társai-nak! 😃 Sokan értik régebbről, hogy miről beszélek! A lényeg hogy járatják a papírt különböző technikai műveletként/hez. A pár kisbüfi meg szalad utána és nem érti...! Láttunk olyat, hogy jött a jó hír és ezerrel adták tovább. Itt meg ment a csodálkozás, hogy ki ez a marha aki ilyenkor adja?? 🤣 Szóval ezt a járatást rábízzák a robotra, egy algoritmus alapján! Betáplálja a ta-s szinteket és mehet, aztán amikor ráborul a kávé a robotra, akkor húzza a nagy kanócos gyertyát! 🤣 A lényeg, hogy nincs aki beleszóljon a kereskedésbe és így ritkán kell fordulós sáv neki! Olyan mint az egy szereplős piac.😲 Egyszerűen uncsi!!! Nézzük a chartot! 373-373.5 alj, háromszor is! Ha nem akar tovább esni, akkor emelkedni fog! Nem nagyon, de fog! Aztán jöhet újból az alj..! Vagy fordítva, de mozogni fog!! Az emelkedés mértéke innen, a charton van és bele nyalhat a résbe, aztán meglátjuk, de az új alsó célpontot generálna! A 355-350 erős támasz már, semmiképpen nem várnám alá! https://www.tradingview.com/x/O0WpFnGv
Mtelekom