Bubu, nálam a 400-on be van jelölve egy masszív ellenállás. Az aukción is 399.5 volt a teteje. Persze, tudom mindenki oda húzza a vonalakat ahova akarja. 🤔
gondotam, hogy nem vagy egy egyszerű eset :o) de aki berkenyét ültet szélben viharban és monszuneső közepén azt nehéz egy nyelőcsöves refluxal földbe döngölni :o))
Én tudom mi a stájsz.. Mikor pár éve majdnem tepsibe kerültem egy nyelőcső fekély + helicobakter fertőzés + reflux kombó miatt, akkor meg 20 kg mínuszban voltam. Nem olyan egyszerű ez, mint ahogy le vagyon írva.
További kockázati tényező a kóros mértékű elhízás, és ehhez jellemzően társbetegségek is járnak: magas vérnyomás, cukorbetegség, szív-érrendszeri betegség. Ezek bevonzzák egymást, és így a személy sérülékenyebbé válik a szövődményekkel szemben.
kizárt.. év elején doki havert megkérdeztem a fogyókúráról és egyetértettünk abban, hogy ennek a testnek covid idején se tartós fogyokúra se semmilyen aktív mozgás nem való, mert több kár mint haszon (időnként bringázás és foci, kétnaponta 20-30 perc séta a max) Ha majd a covid mögöttünk lesz 1x, akkor becélzom a 85 kg súlyt és a kettővel kisebb gatya és zakó méreteket. De kb fél év lesz mire el fogom érni. Addigra a matáv meg már 690-en huss! :-))))))))))))))))))))))))
Ezzel a 1.5M darabos dugóval remekül lehet lassítani vagy akár megállítani egy időre az emelkedést ! Máris megtette a hatását a lelkekben. Akinek nem kenyérre vagy szaloncukorra kell, az NE adja oda ennyiért !
Mtelekom