Inkább 10m darab az. (1%) (kb 1Mrd db törzsrészvény van, aminek az 1%-a 10m db.) Hát ehhez most 4Mrd Ft kellene. Nem akarnám lekicsinyelni a potenciálunkat... de szerintem az itt fórumozók összességének sincsen ennyi részvénye.
Ta szerint lehetne de az osztalék és az srv ennek ellent mond persze meglátjuk mi lesz , senki semmit nem tud ezekről az osztalék kavarásokról, teljesen szembe megy a vállalat az összes elemzővel, érthetetlen tényleg mi folyik
Kösz, hogy szóltál! MATÁV ügyben nincs is ok elégedettségre, nagyjából egyezünk. (Szerelmes amúgy az otp-be..) Német piacról mit is mondott? :-) Ott az általuk elemzett papírok némelyike -20-30% YTD. Éven túl is van ami -30-50% már. Az nálam nem a bull és nem is a korrekciós szakasz. A DAX 13795-ös topja is a homályba vész lassan. Mondjuk nem vagyunk egyformák! Hál Istennek! PS: Holnap VIP jelenésem van a "centenáriumi rangadón" ZTE-FTC. A hátam közepébe sem kívánom most. Vasárnapra meg egy másik vidéki városban kell tiszteletem tenni. Nehéz idők.... A tippmix legyen velünk és az alacsony eladósodottsági ráta! Viszlát nyáron! :-))))
Mtelekom