én is reméltem, hogy valami atomcsapásszerűen jó eredmény lesz (persze titkon féltem, hogy valami atomcsapásszerűen rossz eredmény lesz :)). Viszont -mint ahogyan korábban ez ki is fejtettem- igazából nagy csodát nem vártam, éppen az lett, ahogyan gondoltam. Vegyes eredmény, mint többnyire mindig. Ezt aztán lehet így is, meg úgy is magyarázni. Ez a brókerek álma és rémálma. Pánikot, vagy eufóriát nem okoz önmagában, pedig azon lehet keresni.
azért el kellene dönteni, hogy a bevételek növelése a lényeg, vagy a nyereségtartalom. Egyébként az energiaszolgáltatás az össz. bevétel 8%-át adta, miközben sosem volt titok, hogy ezt nem az ezen az üzletágon elérhető nyereség, hanem a piacvezető pozíció megőrzése miatt vezették be. "ha nálunk van a telefonod, akkor tőlünk olcsóbban kapod az áramot" Egyébként a Telekom sosem volt energia szolgáltató, csakúgy mint ahogyan a Tesco, vagy a Mol sem telefon szolgáltató. Ezek csak annyiban szolgáltatják ezeket, hogy az amúgy is meglévő infrastuktúrájukon keresztül értékesítik egy "igazi" szolgáltató termékét.
ami húzta fel a bevételeket az energiai kiskereskedelmi szegmens,na ahhoz is gyenge reményeket fűznek a jövővel kapcsolatban.
Lesz még itt egy-két pofon.szvsz.
beruház,beruház mást sem hallani.
miközben kiadnak 100 milliárdokat hitelből,a nyereség csökken, a tőkéje csökken és az űrbéli technikai felszereltség jutalma ,hogy az árakban semmi nem térül meg.
mert tudjuk, hogy "OTP vétel a legszebb karácsonyi ajándék". Portfolio trader akadémia. Éppen most fogják megmondani 5000 Ft-ért, hogy mibe fektessük a pénzünket.
szerintem benne van (de én sem vagyok egy könyvelő alkat). A csökkentést úgy értem, hogy nem növelik a kifizetett osztalékkal :). Ha az eredményt kifizetnék, akkor ezzel a 23-al tovább nőne.
Jól csinálja, dobálja,dobálja, aztán lassan de biztosan már töltik is az eladási tételeket. Ha nem lesznek felnyúlások, nehezen zár a barátunk 325-ön, vagy felette.
Ez pedig nem jelent mást, mint 307 tesztjét, az innen még vagy 20Ft, én emiatt szálltam ki tegnap előtt.
Persze minden csak szvsz, nem mérgesíteni akarok én senkit se.
Mtelekom