(MSCI) és ha nem a telkoban, akkor a MOL-ban biztosn. (nekem kb két-három hete ajánlotta egy vezetó brókercsapat embere, hogy talán érdemes lenne MOL-t venni.
Az elmúlt napokban bődületes mennyiség cserélt gazdát (persze kérdés, hogy ebből mennyi volt a tényleges csere). Mindenesetre szerintem, közülünk senki sem lát a lapok mögé. Nekem most nagyon úgy tűnik és remélem, hogy nem fogok csalódni, hogy valami megváltozott. A változást nem az eladói oldalban látom elsősorban, hanem a vevőiben. Csak óvatosan merem ezt mondani, de mintha megjelent volna egy vevő. Majd meglátjuk. Én még mozizok a pakkjaimmal évekig, csak az a kérdés, hogy tényleg megvolt e már a trendforduló és lehet megint szépen óvatosan veszegetni felfelé. Én még kivárok, mert azt gondolom, hogy ha valós növekedés előtt áll, akkor mindenképpen szabályosan fogja azt jó darabig tenni, tehát időnként korrekcióval. Eladás nálam nincsen napirenden, nem szeretnék ezzel is úgy járni, mint az OTP-vel. Erre fogadtam, most már tartom végig. Persze azt sem tudm, hogy mekkora shortok vannak benne - szerintem hatalmasak - , de ha nagyok, akkor lesz itt még pánikvétel is. Az MSCI sztorit szerintem sokan megszívták.
A Random Capital Zrt.2013.12.01.-től új adatszolgáltatási lehetőségeket biztosít ügyfeleinek a teljes körű kiszolgálás érdekében. A kiválasztott real time árfolyam-szolgáltatás igénybevételéhez 2013.12.01. napjától kérjük újra kapcsolja be a szolgáltatást,és a Netboon felületen a Beállításokon belül az „Adatok módosítása” almenüben válassza ki a kívánt ársávot a lenti képernyőn látható módon.
Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy minden magánszemély ügyfelünknek 2013. 12.31.napjáig díjmentesen biztosítjuk mind az 1-es, mind az 5-ös, mind pedig a 10-es ársávot (2013. 12. 06., a Xetra bevezetésének napjától, ezt megelőzően 5 ársáv mélységű adatok állnak rendelkezésre), ezen időszakot követően a kondíciós listában meghirdetett díj ellenében férhet hozzá a valós idejű adatokhoz.
Fontos! A Xetra bevezetésének napjától kizárólag a Randi új verziójával lehet majd kereskedni.
valami negatívat muszáj volt mellétenni. Emlékszel a tegnapi Richter kommentjükre. Igaz, hogy nagyot esett, de a forgalomban első lett. Ja, az úgy még nagyobb gáz. :) Pf, pf. , de így szeretjük. Hallgatni meg úgysem hallgat már rájuk senki.
pf: "A hazai parkett éllovasa 2,1%-os emelkedéssel ma a Magyar Telekom volt, történt ez annak ellenére, hogy az osztalékpapír árfolyamában meghatározó magyar állampapírhozamok újra 6% felett"
pedig az elmúlt 2 évben mekkora fene nagy összefüggés volt az állampapírhozam és a tkom árfolyam között:):)
Nyitóár 286
Átlagár 289,1177
Napi maximum 291
Napi minimum 284
Egy éves maximum 428
Egy éves minimum 272
Teljes napi forgalom (db) 4 417 589
Teljes napi forgalom árfolyamértéken (Ft) 1 277 203 074
Kötések száma 776
A záró utáni kereskedésben is még elment 300 ezer, majd az újabb 300 ezres vételi ajánlatra már nem jött eladás.
"Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy minden magánszemély ügyfelünknek 2013. 12. 31. napjáig díjmentesen biztosítjuk mind az 1-es, mind az 5-ös, mind pedig a 10-es ársávot"
Random
Mtelekom