Szerintem is.
Ha sok volt az átkötés akkor már mindegy,
Ha meg az egy hónapban ezek a forgalmak vevők is voltak azok meg amúgy is kibírnák még lejjebb is.
Csak tudnám hogy hol tudnék még hozzá venni, mert kicsit mohó vagyok, és ez még közel van a beker. áramhoz.
:)
a vevő helyében én ma mindenképpen várnék még. Minek rohanni. Holnapra elmúlik az őrület és varázsszóra megint nulla lesz a forgalom. Lehet tovább veszegetni. Persze kérdés, hogy van e most olyan, aki komolyabb mennyiséget akar venni. Ha van, akkor lehet, hogy már nincs nagyon mire várni, mert aki ennyi negatív hír ellenére nem adta még el, az később sem fogja a mostanihoz közeli árfolyamon. Lefelé pedig minden papír korlátos, míg ugyanez fordítva nem igaz.
Látni most nem látom az eladási certit. S az Erste honlapja is csak a vételit jelzi 67-n. Tehát valami most nem oké. Az eladásinak 72-n kellene most állnia, ha jól emlékszem mindig 5 volt a távolság, most ott semmi sincs.
Törölt felhasználó2013. 11. 26. 09:37
Előzmény:
törölt hozzászólás
pedig kaptál volna 70-en is ha vársz nap végéig...
Alegjobb pedig az, hogy jövőre visszaveszi az MSCI öccázé. Ez egy nagyon okos index, akár a magyarok is kitalálhatták volna. Hát nem buli, hogy eladták a Ricsit 3550-ért és most visszaveszik 4400-ért. Mert kötelező.
Mtelekom