Lehet,de azért csak nyereséget termel,s bőven saját tőke alatt.Aki figyelmesen átnézi az idei számokat,annak funda alapon ez a szint már jó vétel...persze nem rövidtávra...
...A nyomda q3-ban csinált rv.-nt 9 ft profitot...erre vették mint a cukrot...ennyit a telo is összehozott...bár a nyomda évesített alapon jobb...de csak azért,mert a telónál jelentősen megnőttek az eszközértékek...
kitömtek rengeteg spekit, ETF-ek nem veszik,MNYP nem veszi...osztalék vszeg nem lesz, még az alját sem tudjuk (~250?~220?),annyi beragadt mazsola van/lesz benne, hogy onnan még a 290-es rés is fényévekre lesz egy jó darabig...szvsz
Hatalmas kilátások,a jövőre nézve ha már 300 fölé sem várják.Aki teheti menekül majd ebből a papírból,így ha nem tud a cég javítani az eredményeken,s amíg nem tudja az osztalékot egy 40-50 sávban stabilizálni, marad ezen a szinten.Ha vége az alaok öntésének,talán eljut 300 közelébe,de onnan biztosra veszem hogy megint leverik,mert nem hagynak ebben sen gyors pénzt keresni...lásd richter tavaly ilyenkor....csak egy valami tudja majd kimozdítani,egy jó q4 és egy 40-es osztalék.
Azért ez az elemzés sem semmi...
Nem tért vissza 285 forint fölé, sőt magas forgalom mellett tovább zuhant, ami újabb történelmi mélypontot eredményezett. Az MACD eladási jelzésen. További esés következhet 270 forint irányába. Ellenállás 280 forintnál.
..kár mer eddig vételin volt...
ugye jó lenne tudni h mi érdeked fűződik ezekhez a rosszindulatú beírásokhoz, miért lenne jó Neked vajon ha mondjuk itt én eladnám a beírásodra a telóm...?
Na vajon miért lenne jó Neked ha itt mindenki megfogadná a tanácsod...?
Miért olyan fontos ez NEKED?
Hogy egész nap itt nyomod...?
Ebbe a részvénybe a 6. mobil szolgáltató is be van árazva,a 20 forintos oszti is, és még mindig esik. És ha kiderül a 20 forintos oszti megint esik 40-ft ot.
Nincs benne logika.
310-ről csináltam én is egy brilliáns longot 295-ig, aztán kimenekültem, mert rossz érzésem volt. Pedig előtte hosszú hónapokig gondolkodtam a vételen. Jó döntés volt. Most már lassan bizsereg az ujjam, de csak napira venném. Gőzöm nincs hol az alja.
Nyugdíjasnak: "pacikám, itt az ideje, hogy bemenj az ólba" - azaz ATL. Erről könnyen megjegyzed
Na jahh szép RSI, az intelligens nyugdíjas-nagybüfis csoport még úgyse látott ilyet mert,szerencsére, nincsenek itt hosszú évek óta.
jellemző mikor elmondom a sugárt, leépítést, még utána is próbál dumálni, a stilusát meg mutatja.
Mtelekom