mindent el kell adni napi minimumon akkora pánik van....most jól beégett a söbanda...jöhet a noworf...ennyit értek...nekem van igazam...egyvalaki önti vissza direkt...
szvsz ez a mai alakítás is simán büntetendő...2500 pontos BUX, egy visszaöntött részvény...még bizonyítani se lenne nehéz, hiába próbálták ügyesen csinálni
Én nem tudom, mi ez, de fáj nagyon, Fájása édes, hadd fájjon, hagyom. Ha balgaság, ha tévedés, legyen,
Adtam vételi megbízást 661-re - bocsásd ezt meg nekem!
nem kell álljon, éppen ez az, csak azt akarják, hogy álljon...nem igaz hogy nem látjátok hogy menne a többi után ha nem öntötték volna egész nap vissza 70 alá!!!hát azért nem kell mert már többen látják ezt a sz.m.ts.get!!!
nem furcsa, hogy a valamire való papírok közül a telekom esett csak vissza, és napon belül mindjárt 10Ftot, a nyitóár alatt vagyunk b+...piros a napi gyertya 2400as BUX-nál...most magyarázd talios meg a többii!!!!
Az a helyzet a kutyának se kell, csak 1 szint alatt!
Miért álljon 1 évig ebbe a lé mikor otival vagy mollyval többet lehet keresni 1hónap alatt, mint ezzel 1 év alatt.
miközben még felfele tartunk, és usa is megint visszaugrott 10800 fölé....150K bele 65 pánik mi...jó nagy pánik van a világban tényleg....nagytudósok..a sok kis eladó mi...
Mtelekom