Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Profitkivét volt, a tegnap beírt elemzés jött be eddig. -Private Banking friss:-Richter.A 13 438-as természetes szint állította meg az emelkedést, ezen szint felett jöttek be koncentráltabb eladók. Ez a szint egyben a korábbi csúcs is volt, így jelenleg long zárási periódus van, amelyből korrekció jöhet. Ideális esetben a 12 500-nak meg kellene fognia és ezen szint felett inkább a longot lehetne érdemes keresni.
Még alá is becsültem. Komoly esés nagy forgalommal. Ha lesz holnap egy visszapattanás és azt nem tudja tartani akkor kész a medve fordulat szerintem. Persze mindenki tévedhet és mivel nem vagyok érdekelt annak drukkolok, hogy ne legyen igazam.
Aki régóta követia a Ricsit, az tudja, hogy teljesen önjáró. lehet itt fundamentális hír, forint gyengülés stb, ha a robotok elkezdik adni, mert jelzést kaptak rá, akkor bizony esni fog. Ha az esés kis forgalommal történne, akkor nem lenne mit aggódni, de ma könnyen 4 milliárd lehet. Ha egy következő kisebb felpattanás után ismét esni fog, akkor bizony short :(
Maximálisan egyetértek! A Richter ment fel a 11600as lokális aljról 16-17%-ot, de kellene korrigálnia 30%-ot. A MOL ami ment 40+ %-ot, ott semmi esélye annak, hogy korrigáljon. Teljesen érthető. Különösen ha tudjuk, hogy a Ricsit eladta, MOL-al meg nyakig van... Az OTP fórumban is azt elemzi meddig fog szakadni az OTP.
szóval minden papírnak kell a visszanézés (korrekció) csak a molnak nem,azt írom érdekes ember vagy és nem azt amit gondolok mert nem akarom,hogy egy ilyen miatt végleg kivágjanak. látom a következőben már 10500ig mehetne le. nincs egy db richterem sem és azt sem mondom,hogy nem eset csak a gondolkodás mód tűnt fel.
Kösz! Jobb lett volna áprilisban. De nem panaszkodom. 🫡 Szerintem 11800-ig most visszanézhet, simán belefér a hosszabb távú emelkedő trendbe. Aztán novemberben indulhat a rally, ahogyan korábban is vártam.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.