Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem tudom mire ez a gyász hangulat! Végre megcsinálta az elvárt szint maximumát! Kell a korrekció és eddig tökéletes szinten van! A sírást 9900 alatt kell elkezdeni... 😔😒😈 Nyugi...
Sz@r lapod van, bedobod. Ennyi. Ha jobban fáj bedobni a
kelleténél, akkor túl sokat kockáztatsz. Tegyél bele legközelebb kevesebbet. Ha túl sokat kockáztatsz és mindig tartod az oda vezet, hogy
a bukóban ülsz és utána a sz@r pozit tartod. Az önmagában, hogy veszel egy
rossz pozit az semmi, nem téma. Bárkivel megesik. Nem dobtad időben? Kiülöd és
ennyi. Még mindig semmi gáz, tanulsz belőle. De ha közben „szerelmes leszel” a rossz poziba az már gáz. Akkor
már nem az van, hogy végig tudod rossz a lapod és Te dobod, csak nem kapcsoltál
időben és kiülöd, vársz az alkalmas pillanatra. Hanem az van, hogy végig nézed,
ahogy az árfolyam 9380-ról felmegy 10500-ra, de ez smafu. Ez semmi. Elhiteted
magaddal, hogy már nem is a pillanatra vársz, amikor a rossz pozit dobhatod,
hanem a mondjuk 10.200-as átlagod az végig jó pozi volt és a jó pozival ültél végig bukóban hónapokat. Ez a jó lap, ami most éppen nyerőben is van,
mert milyen jó lap ez és akkor megint „tartod”. Aztán ha lefordul, akkor meg megy az ajvékolás, hogy a papír
a sz@r meg a vezetés sz@r miközben a világ legtermészetesebb dolga, ha egy több
mint ezer pontos emelkedés után korrekció van. Miért ne lehetne? Eshet is.
Lemehet megint 9380-ra? Akár. Miért ne eshetne miután emelkedett több mint 10%-ot? Jó lappal nem a bukóban ülsz hónapokig. Ha meg felismerted, hogy rossz lapod van, bedobod. Ha mindig rossz lapot veszel, akkor meg nem neked való és ott van neked az állampapír.
Üdvözlök mindenkit!Évek óta nem tözsdeztem tavaly novemberben ismét belavagytam otpt vettem régen azon buktam aztán mikor kerestem keveset 14 ert eladtam 2023 08 hóban gondoltam belevagok 4 részvényt néztem megint otp t akartam de mol opus richtert néztem kiválasztottam nagyrészt richtert novemberben 9800 ert némi opust nagy nehezen tegnapelőtt 1.1 m pluszban jártam megérzés volt eladom gondoltam a többit veszem azon lett volna több kB 5 szőr ennyi és azert ez sem lehet annyira rossz nem nyert az 1.1 bol lett 500 alatt.Csak én vagyok ekkora balek vagy van még rajtam kívül is aki így járt.
Ja, a TS24 esetén 2% a spread, TL50 esetén majdnem 10% a spread. Köszönjük Erste! Magyar papírok esetén van még bármely bank, vagy brókercég akinél van short/long certi?
Patkány bagázs ez az Erste, ilyen hétvége után kijönni a legnagyobb TL certivel... De azért is patkány, mert 2% a spread. Így keressen az ember, így csak a bank keres! "The House always win"
Bátraké a szerencse? Vagy ki a tűzhöz közel jár, megégeti magát?https://www.tradingview.com/x/QOBrsryU/ https://www.erstemarket.hu/termek/118893/EBRCHTL50 Itt a kiütés kapujában nagy hozamra/bukásra számíthatnak a bátrak. Mi lenne ha az esésben egy picit visszanézne a papír ~10250-re? Lassan nyit az USA, futik éppen most forudltak át pirosba. Tegyék meg tétjeiket!
https://invst.ly/1eu8g3 ezt a TA chartot tavaly nyáron csináltam. Azóta a sárga csatorna vonalakhoz egyszer sem nyúltam. Tökéletesen látszik, hogy a robotok hogyan managelik a kereskedést a csatornán belül. Végtelenül egyszerűen manipulálható, súlytalan papír. A management pedig dilettáns barom, hogy hagyja, hogy játszanak az árfolyammal.
A bét leg szemetebb papírja.Sajnos már egy éve ülök benne.A következő fel körnél repül,és soha többé richter.Tőlem aztán lehet bármennyi az ára.Eddig türelmes voltam,és bíztam benne,de vége.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.