Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Már 2 éve elvált a Ríkter az OTP-től, utolsó látványos balfaxság OTP 21,500 vétel, nekem 400-ról volt majdnem aljról és 22,200 győzedelmes adás 700 pont!!!!!!!!!!! nyerőben és a csürhe átvonult ide, én persze OTP-t tartottam és nem emlékszem mekkora nyerőben adtam később, de a losereknek a nickjeit megjegyeztem. Minden eddigi állításomat tartom, ha beüt ez a VRAYLAR dobozár vágás, a véletlenül, vagy tervszerint😁 shortban lévők aranykanállal esznek itt, Donperignon és Cohiba még ráadásnak, shortcerti duplázásból. 230 mrd utalásból kiesik 203, ennyit fel kellene tudni fogni, hogy ez mit is jelent árfolyamilag? De várjuk ki mi lesz az AbbVie megállapodásban, VRAYLAR beleesik-e a szórásba? Ha tárgyaltak PFIZER, ASTRA, NOVO-val, vele is fognak.
Abbv ma teszi közzè dèlutàn a negyedèves eredmènyeit akkor màr tudjuk hogy a Rikternek mennyi $bevètele van a vlayar kèszitmènyből az usaba ez pozitív meglepetès esetèn 11 000ig viheti az árát ez kb 4.5% emelkedès mint a legutóbbi zöldgyertya!?
Ez a papír nagy türelem,ezzel mást nem tudsz csinálni vagy eladod és átteszed másba a befektetésed. 2028 nyarára várt 7,000 sokkal hamarabb el is jönne-ezt az árfolyamot várod 2028 nyarára?
Sàv felsœ szèléhez tapadt az árfolyam Jó hirtöl függ a kitörès felfelé Tegnapis egèsznap 10400 mozgott napvègèn felræntottàk 10450 ig Fél milliárdos forgalom mellett Èrdekes amit müvelnek!
Utána számoltam, Wegovy 1,300 helyett ha 150 $-os dobozáron folytatja, miért is ne, amerikaiak pízét nem lehet csak úgy elhozni, még 1 szövetséges dánnak sem, akkor VRAYLAR éves utalás összege 230 helyett 27 mrd HUF lenne, ennyinél jelentősége a 2029 originálisból kiesés, AbbVie fizetési kötelezettség megszűnésnek már nem is lenne, az általam 2028 nyarára várt 7,000 sokkal hamarabb el is jönne. Továbbra is tartom, 500, vagy 5% árfolyamnövekedést ki kell venni, még ha lenne is egy 1000-res sávváltás, de mitől? Sem lenne probléma, első körből kimaradsz, megvan a sávtető mondjuk 12,000-nél 500-al alatta elkezded venni. Itt úgy keresnek általam lenézett analfabéták pízt, hogy sem TA, sem fundás levezetést nem láttam tőlük még soha, de annyi eszük van, hogy ezt a csikicsuki játékot űzni tudják, újra a kérdés, te miért nem? Gyulus másolásait meg át kellene ugrálnod, azzal pízt keresni nem lehet, mint ahogy ő sem keres, meg a "jóhír"t 4x bemásolókét sem. Írhatnék 4x ennyit is, de korábbi posztjaimat sem tudjátok értelmezni, időpocsékolás lenne.
13000-es célár mi, ezt sem felejtsük, azt hiszem tanulságos volt mindenki számára. Ez a fostalicska már 10500-on szédül. A vezetőségről meg inkább nem írok semmit, kritikán aluli.Így nem lehet jövőt építeni. Egy embert wgyszer lehet megvezetni.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.