Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Alapvetően szerintem az a kérdés, hogy mi lesz a dollárral. Ha tovább esik, akkor ez is, ha nem akkor esetleg emelkedgethet. És akkor itt kell eldönteni, hogy látunk-e olyan opciót a FED ülés után amikor a dollár erősödhet.
Nem olyan régen azt nyilatkozta egyik vezérünk, hogy olyan Richter a cél ahol minden munkavállaló büszke lesz, hogy itt dolgozhat. Egyelőre én nem érzem, hogy büszke lennék. Szerintem elég szégyenletes ez az árfolyam és hogy semmit nem is tesznek ellene. Pfff
Valójában engem is meglepne kicsit az 50 pont, de az elmúlt fél év teljesen kiszámíthatatlan eseményei után én nem tudom a szívemre tenni a kezem és azt mondani, hogy ennek az esélye 3,6% :DDDD
A CME FedWatch eszköze szerint a 25 bázispontos csökkentés valószínűsége 96,4%-ra emelkedett, míg a 50 bázispontos csökkentés esélye mindössze 3,6%. Szóval a 49-49% elég fura esély becslés... ;) De legyen igazad, olyat kaszálok az aranyon, hogy besz*rok. ;)
Én is adom, hogy csütörtökig itt max lassú lecsorgás lesz. Aztán: 1., FED nem vág: dollár erősödik, Ricsi fel; esély tipp: 1% 2., FED 25 pontot vág, sztem ez már be van árazva mindenhol, kis volatilitás után a jelenlegi trendek folytatódnak, annak megfelelő irányú erős kilengésekkel, hogy mi az üzenet; esély tipp: 49% 3., FED 50 pontot vág, nem vagyok benne biztos, hogy ez be van árazva teljesen, dollár tovább gyengül, Ricsi tovább esik le; Esély tipp: 49% 4., FED többet vág mind 50 pont, dollár beszakad, Ricsi beszakad; Esély tipp: 1%
-Jó napot!-Private Banking friss. -Richter.-A 10 310-es fontos támasz letörése óta egyelőre nem tudott érdemi vételi erőt felmutatni, így a vétellel kivárni érdemes. A 9690-es szintnél található csak egy erős támasz további csökkenés esetén. A piros csökkenő trendvonalat kellene megtörje felfele egy long esélyhez. Ellenállások: 10 940; 11 250. Támaszok: 9690; 9375.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.