Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
-VG-Technikai:-A vezető részvények technikai képének többsége további negatív korrekció lehetőségére utal. A Richter kivételével mindegyik esetében láthatunk kisebb-nagyobb eladási jelzéseket.Felfelé araszol a Richter árfolyama, azonban több fontos ellenállás várja a közelben. Az 50, 30 és a 200 napos mozgóátlagok, illetve a 38,2 százalékos Fibo-szint 10 510 és 10 650 forint között húzódnak, és meglehetősen nehéznek ígérkezik a tartomány áttörése. Az indikátorok felfelé kanyarodtak, de még nem adtak vételi jelzést. BUX: Negatív korrekció jöhet a hazai részvénypiacon? - Világgazdaság
Ügyes vagy,én most értem ide- nekem TL-38-23-22-és 18 van eddig! Pénteken ezek voltak, most is van 23-ból 1000 db-az is sold out különben-nincs meg a folyamatos 2000 db az árjegyzőnél a tl-23 ból sem! Amúgy az oszti leesése után oldalazhat 2 hónapot, én utána várom a nagyobb rallyt a papírtól.
Jó napot! A holnapi nap érdekes. Nyitó 10K-lehet, majd le 9800-ft felé,majd 10K felett zár kicsivel. Az osztirést egy hét alatt is betöltheti teljesen. Most vagyunk a MA-50 és a MA-200-nál kb.
Csodálod? Az átok sárgák még nagyobb sz.rrágók, mint az osztrákok. :) Ti láttatok már az életben olyan statisztikát a neten, hogy ezek milyen EU-s céget vettek és mennyiért? Linkeljetek már egyet légyszi, ha létezik ilyen, ne haljak már meg hülyén. :)
És mi a baj azzal ha fizetett? Nem az volt eddig a baj, hogy csináljon valamit a cégvezetés nem elég a jó eredmény? Hogy több promóció meg marketing kell? Igenis tessék nyomulni!
Hulye kerdes , fizetett hirdetesben promotaltak ricsit (vagy az az otp volt?) a lenyeg hogy nem ez az? Vagy ez teljesen uj? Mert akkor ha jonnenek kinai vevok akkor bizony jol hangzik.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.