Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Istenem mit meg adnék érte csak egyszer az életem során látnék egy Ricsi indit reggel itt a fórumba ahogy beteszed , ezer forinttal feljebbit mint a záró volt. Bekereteztetném és felraknám a falra azt a néhány fórumos hsz-t meg az aznapi grafikont
ABBV rsi 27-re esett be. Magas emelkedés után, most meg kell indulnia fel. Várom és nézem.-kész hiába nézem idő van .... Ennyi, nem tudok már pozíciót nyitni bezárt USA. Nagyot ment, a magyar papírokhoz képest, de a zárás előtt dobták a papírt. Nyilván realizáltak. --------------------------------------------------------------- Abbvie ma jól ment, így összesítve.
Mint élesszemű hamar kiszúrtad, hogy az írásom lényege a zárójeles (is) volt:) Igazad van dehogy csak a részvényeseket mentették.... de mégis jól sült el. Jól járt a részvényes, jól jártak a haverok, rokonok. WIN-WIN
Miért Te még kézzel dobod fel a fibo szinteket? Nálam erre objektív robot van. :) Csak azért írom, hogy a topikban lássák azért mi nem Xarral gurigázunk!:) Bocsánat a törzs Richteresektől, nem sértés volt!
Hát ennél nagyobb hülyeséget már régen olvastam az OTP-vel kapcsolatban!! Már bocsáss meg, de ez a véleményem! Most megpróbálom idézni a "Bakter" egyik irományát (ez kb 10K körüli árfolyamnál volt) addig lesz OTP részvényem amíg "Sanyibá" ott lesz.... "de mentették a tulajdonosokat a részvényeseket (is). Ma meg a mentéseknek köszönhetően szárnyal a részvény" Mentették a "náncsinéni" valagát !! Tudta az öreg mit csinál! Az esésben is érdekelt volt!! 11500-nál már vett a fia ... IS
Abbvie, most ért aljat a mai szárnyalásban RSI és alligátorom illetve robotom már vételre jelzett be! Beestünk "csak +4.72%-ra" , letojva, indulunk vissza 5% fölé! . Vigyázat! Én nem magyar sőt nem is EU brókernél kereskedem így van stopom. . Képzeljétek el ha egy Richter napi +5%-ot menne.... na itt a különbség.
Ismered a koordináta 3D mérőgépeket? :) Ha nem, szívesen bemutatom. :) . Így van ahogy leírtad! És szerintem nagyon informatív egy érdeklődőnek! . De én sem értek mindenhez, így kérdezek. Szeretem ha választ is kapok akár naív kérdésemre! Egy idő után így leszek nem naív, aztán jön amikor a tanítvány a mester fölé nő. A tudás vágyat nem kioltani hanem táplálni kell! Tökéletes a leírásod és elég pedagogikus! Nekem tetszik!
https://ibb.co/MkDgGRBs . Tudja aki ismer én 0-24-ben is kereskedem. TA elemzők? Hopp a nem túl jó adatra most mekkorát ugrott de nagy réssel. . Abbvie +5% feletti ugrásban van!!!! Most este! Ugye nekem van Abbvie CFD részem is így már zárom is.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.