Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Longban vagyok én is. Nekem a TA elemzésekben szimpatikus minumum kettő megerősítés. Fundamentálisan viszont a BÉT hajlamos ellentétesen menni mint a nagy piacok. Máig nem tudom ennek az okát.
Ábrádon az RSI elég semleges. Jó lenne egy RSI megerősítés is, de a MA alulról fel keresztezés jelenthet némi emelkedést. Hacsak mások el nem intézik, hogy visszapattanjon 0.38 fibo szintről. Igazság szerint Q1 jelentés miatti emelkedést várok. Menjen csak 10k fölé és tovább…..
Én emelkedő aljakat látok, valamint naposon MACD vételi jelzést adott és RSI is feljött 50-re, ami ugyancsak erősíti az emelkedő trendet. Ugyanakkor nálam a 38-as fibo szint megfogta, nem sikerült “megúsztatni a pingvint”, de rövid távon az előzőek miatt nagy esélyt látok rá! :))) Nem hiszem, hogy holnap 10K-n leszünk, de úgy látom, hogy minden adott ahhoz, hogy végre magára találjon a papír!
Na igen ez lényeges! Nálam mondjuk egyértelműen bullos a történet .. Sosem ez a gondom hanem hogy mindez mennyi időbe... Azert azt a 430 as osztalékot is illene minimum árazni (9600 környéke) értem én hogy chartok 😂
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.