Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
...s a végén kiderül,, h semmi bojler tetőre hajtás, semmi tech. elemzés, funda, sem hír sem indok...pusztán bet. karbantartás. "Utálom, h folyton igazam van." from Jurassic park (Ian Malcolm káoszszakértő)
vagy nem.
"Vajon tudják már a devizásmentő csomagot, vagy csak kockáztatnak"
hmmm, úgy mondanám, hogy nem mindenki vár hülyén, mint a nagy többség ... azaz egészen biztos, hogy "páran" rendelkeznek "megfelelő" infókkal ...
még nincs zárás, illetve likvidálás... az valóban gyorsan történik, forgalommal és nem felrántásszerűen mint ahogy most kiolvasható a grafikonon ... az ék jó régóta be van már dobva a köztudatba, legfeljebb a konkrét felső szár szintje eltérő ... , forgalom alacsony, a könyv igen szellős... és vicces ez a 100 pontnyi táv a 2 papír között ..
Ne méltatlankodj már! Amikor benne vagy, akkor nincs probléma a lufival, ugye? Én is korán kiszálltam. Ha nem elég bátor az ember, akkor így jár. Gondolom nyereséggel szálltál ki, ha igen, akkor örülj annak. Majd legközelebb jobban beletrafálunk! (I hope!)
USA-ban is hasítanak egyes pirulás cégek. Ha látsz a RG-ben, használd ki első körben 4450-ig (szerintem).
EUR(USD)/RUB mostanáig esett, azaz RUB erősödött, ami segíthet(ett) a kialakult árf szintnek.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.