Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 10. 02. 08:51
Előzmény: törölt hozzászólás
abban 1etertek, hogy a szinfalak mögött nagyobb a kooperacio, mint a "szinhazban", a nyilvanossag elött

azon viszont erösen csodalkozom, hogy ezt miert zsidoknak kell levezenyelni? maguktol nem megy? miert pont nekik? (most azon kivül, hogy "övek a media", mivel a media tul. hattere ennel sokretübb)
eleve miert kell egy "hatterhatalom" ehhez? nem akarok nagyon belemenni, de ez analog azzal, hogy a dolgok "maguktol" is müködnek (pl. az evolucio-teremtes kerdesben bizonyitott teny, hogy az evo müködik, a vallasosaknak meg annyi mozgasterük van, hogy ezt elismerve feltetelezik, hogy Isten inditotta el az evot, ami maga a teremtes aktusa, ergo a 2 nem zarja ki automatice 1mast) es Occham borotvaja alapjan az 1xübbet erdemes feltetelezni, amig azt meg nem tudjuk cafolni. barmikor vitaztam erröl masokkal, nem sikerült semmi tenyt felvonultatniuk. vannak homalyos utalasok a mon. pol. vilagabol, de ezek többnyire olyan premisszakbol indulnak ki, amiket bizonyitani akarnak. öszinten szolva nem ertem, hogyan LEHETNE akar elviekben is koordinalni egy ilyen szervezetet. a piac logikaja menten minden megmagyarazhato (szamomra), ezert (nekem) ez a dolog felesleges bonyolitas...
Törölt felhasználó 2007. 10. 02. 08:37
Előzmény: #5317  pampa
"Nemtudom valaha végeztél e termékelőállító munkát?
Mert jelenleg azt végző emberek tartják el az országot,és ők nincsennek sokan. "

sztem azok nincsenek sokan, akik eltartjak ezt az orszagot, es ez a baj - mellesleg Csanyi joval több adot fizet, mint 10 ilyen "produktor"
nagy reszük amugy vagy adocsalo vallalkozonal dolgozik, vagy maga csal adot azzal, hogy pl. nem ad szlat. (nem hibaztatom ezert öket -bar lehetne- csak leszögeztem... nehogy azert visszakanyarodjunk a fiziokratizmushoz :)
pampa 2007. 10. 02. 08:33
Előzmény: #5317  pampa
Fölöslegesek a bejelentések ha a politika nem magán kezdi a rend csinálást.

link

Ha ez igaz ezután már semmin se csodálkozzunk...

És lassan már arról is elmélkednünk illene hogy merjünk e pénzt fektetni a tőzsdébe?
pampa 2007. 10. 02. 08:24
Előzmény: #5316  Törölt felhasználó
Conqui

Köszönön a választ,tehát nem követek el csalást,ezt jó tudni.

"

"Ha már itt tartunk: szócséplés tudom, de ezt az általad jellemzett politikai ideológiát populizmusnak hívják és kedvenc Viktorod a legtehetségesebb gyakorlója. Tudom, hogy erre az a válasz, hogy a Gyurcsány még nagyobb ígérgető volt, de ebben tévedsz. Gyurcsány ugyanis nem konkrét ígéreteket tett, csupán úgy kommunikált, hogy a párt választási győzelme esetén tejben mézben fürdünk majd.
Nos ez még bekövetkezhet..:-) "

Tehát mint már többször írtam nem az én Viktorom,csak van a Magyarban egy ragozás az ellenségem ellenségéről.....
Látod jó ez a vita,már két dologban egyetértünk.
Az első az hogy mással készültek mint amit mondtak a kampányba,én ezt csalásnak minősítem te nem. ( ebben is jó lenne egyeznünk)
A másik amiben egyetértünk hogy nem kormányoznak hanem csak kommunikálnak.
Rátelepedtek a médiákra és mindíg gyártják számukra a híreket,a háttérben meg folyik a "mutyizás". Várják az EU.-s pénzeket hogy valahogyan életben tartsák az Országot a 2010-es választásokig és akkor beindul a GÉPEZET ujra.
-Dübörgünk..
-Megcsináltuk..
-Jobbanélünk mint valaha.
-A jobboldal szélsőséges
-Még talán fasiszta is..
-stb.....

Ennyire képes a jelenlegi koalíció.
Nemtudom valaha végeztél e termékelőállító munkát?
Mert jelenleg azt végző emberek tartják el az országot,és ők nincsennek sokan.
És a kormány őróluk kezd megfeledkezni,nyírni nagyon nyírja,de enni egyre kevesebbet ad.
Tudod mi lesz ennek a vége?

Inkább ne tudjuk meg...

Törölt felhasználó 2007. 10. 02. 01:05
Wass Albert :)))
Azt én is szeretem ...nem kicsit, nagyon.
kissherceg 2007. 10. 02. 00:57
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2007. 10. 02. 00:51
Előzmény: #5312  Törölt felhasználó
Drop, tudod, mi a baj a pártban gondolkodásoddal? Hogy, amiket írsz - pl. gazdasági folyamatok - nem pártok, de még csak nem is elsősorban kormányok mentén zajlanak. Ahogy írtam már, két ciklus között nincsen betonfal, a folyamatokat ostoba dolog kiragadott pillanatokban értékelni. Meg lehet tenni persze, csak szvsz nincs túl sok értelme. Persze pártokban gondolkodva, ahogy te teszed nagyon jól alá lehet támasztani bármit. Vagy az ellenkezőjét:)
Törölt felhasználó 2007. 10. 02. 00:50
Előzmény: #5311  Törölt felhasználó
Sajnos így van.
Törölt felhasználó 2007. 10. 02. 00:43
kissherceg, pártban gondolkodom, mert nem álmodozó vagyok. Egy weboldalra nem lehet szavazni...
Törölt felhasználó 2007. 10. 02. 00:43
Előzmény: #5310  Törölt felhasználó
Jól beszélsz Drop !
Törölt felhasználó 2007. 10. 02. 00:42
Előzmény: #5302  neomodel
Neomodel, azért a FIDESZ nem hemzseg volt komcsiktól. 100:1-hez az arány az MSZP-hez képest.
És mi a faszt tett volna Orbán? 98'-ban került először hatalomra, amikor a komcsik már régen visszaszerezték a gazdasági hatalmat és a médiát? 90'-ben lett elkúrva, de nagyon. Kókák, Gyurcsányok, Kapolyik, Leisztingerek, buxerek országa lettünk.
Na brávó.
kissherceg 2007. 10. 02. 00:42
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2007. 10. 02. 00:32
Elképesztő az oldalak összemosása. Amikor az SZDSZ-MSZP kúrja szét sz országot és már lehetetlen védeni a mundér becsületét, akkor jön az összemosás. Elképesztő ügyesen csnáljátok fiúk. Előbb-utóbb elhiszi az ember, hogy a FIDESZ is a csőd fele vitte az országot. Pedig pont fordítva volt, csökkent az államadósság jelentős mértékben, nőtt a GDP, az állami vagyont nem kótyavetélték el, pedig a 2000-2001 nem éppen a világ gazdasági fellendüléséről volt híres.
Bárki, bámit mond, ezek elvitathatatla tények. És ne feledjétek el, hogy az első Antal kormány után (ami elég zavaros időszak volt) 4 évet leszámítva az MSZP-SZDSZ volt hatalmon. A FIDESZ-nek 4 éve volt. De tudom, ők kúrták el. Ők a hibásak, hogy szárnyaló világgazdaság mellett tartunk a béka feneke felé.
Hajrá propaganda! Gyerünk, nem látunk eleget belőle az M1-M2-RTL-TV2 - n, a legnézettebb csatornákon. Itt is kell nyomatni ezerszer, a végén még mindenki elhiszi, hogy Orbán és a fidesz az ördög földi helytartói. Ügyesek vagytok fiúk. Szavazzatok csak a koalára, basszuk szét az országot végleg.
kissherceg 2007. 10. 02. 00:21
Törölt hozzászólás
kissherceg 2007. 10. 01. 23:46
Törölt hozzászólás
kissherceg 2007. 10. 01. 23:45
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2007. 10. 01. 23:38
Előzmény: #5296  Törölt felhasználó
nem hat.
mondjuk epp arrol firkaltam par napja, hogy az a megosztottsag annyira nem is az. :)

politikai ertelemben kapasbol 3 vagy 4 preferenciat tudnek emliteni:

1. fujj szocik
2. fujj fidesz
3. fujj mindkettö :)
4. szdsz=fidesz=mszp(=zsido hatalmi berencek)
5. a töretlen hüsegünk a papahoz

(ja bocs, utobbi mar a spanyol inkvizicio 5. fö fegyvere :)

OFF: a molos cikk jopofa, nem? (16:29)
Törölt felhasználó 2007. 10. 01. 23:29
a lopas nem ujdonsag - btw. melyik jobb: nivotlan korhazakat sok penzböl finanszirozni, relative tul sok orvossal es keves apoloval, paraszolvenciaval, stb

vagy

eladni a korhazat annak, aki a legtöbbet csusztat a zsebbe, de ugy, hogy mindenki a szolgaltatasert fizet, nem eü hozzajarulast meg egyeb baromsagokat. szamomra utobbi, mert mar most is olyan biztositot valasztok, amilyet akarok, annak olyan termeket olyan kockazatokra, amilyet csak akarok, es ha nem tetszik a szolgaltatas, megyek mashova. Fizetni igyis-ugyis fizetek, es ezt nem vagjak nagyon sokan. (ill. sok alkesz, dohanyos, drogos, magat betegre zabalo, stb. kevesebbet fizet igy, mint fizetne amugy, ergo erdekelt a status quo-ban) sajnos nem csak agyilag-lelkileg vagyunk beteg nep...

mind1, a lenyeg, hogy amit leirtal, az annak az esete, amikor az AHT defeicit uaz marad. (mert ha arra hasznaljak fel a többletbevetelt, hogy többletszolgaltatasokat vasaroljanak egy preferalt körtöl, akkor azt eredmenyezi)

bizom benne, hogy erted a dolog logikajat, es ezt nem sertegetesböl irom ,hanem mert tul sok a közhely. a politika a lopas "müveszete", ebben nincs ujdonsag, itt mason van a hangsuly. mellesleg a liberalisnak "okadott" közgazdaszok reszben azert is ervelnek az un. minimalis allam mellett, mert akkor kisebb a mozgaster a lopasra. ha az allam jo tulajdonos lenne, akkor szocializmusban elnenk. (a fityisz Gaz de France-os stb. peldajan mindig jokat derülök.)

amugy erdekel az az ut mint "Gedankenexperiment", hogyan terhet le egy közgazdasz a közgazdasagi "ortodoxia" ösvenyeröl.

jogok: nagyon nehez ügy, mert gyakran probaljak csöbe huzni az embert, es akkor aztan bizonyitsd az igazad! resen kell lenni...
neomodel 2007. 10. 01. 23:29
Drop
Amit mondott.
kissherceg 2007. 10. 01. 23:27
Törölt hozzászólás

Topik gazda

saru
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek