"A heti felbontású chart elég beszédes ránézésre is. Az emelkedés valószínűleg tovább folytatódik. A tegnapi emelkedés (és a mai is várhatóan) technikai alapon magyarázható és várható volt.. "
Bocsi egy kicsit lehet elcsúsztak az adatok, de a Kötéslistát le lehet tölteni itt a portfolio.hu-n!
Nekem tetszik ez a gigakötés! (Genesis korábbi "énjéhez" képest)
Üdv. BB
Törölt felhasználó2007. 05. 22. 22:18
Tegyük hozzá, hogy az is eléggé jelzésértékű, hogy Robert Stein Úr a tegnapi és mai kereskedési nap folyamán részvényeket vett az Acquisition Pro Ltd.-től.
(Azt jelenti, hogy valahol 1078 (tegnapi minimum) és 1245 Ft (mai maximum) között vásárolta a 9000 db-os pakkot.
Szerintem az ehhez hasonló tranzakciókból azért lehet sejteni, hogy a Menedzsment is érdekelt a hosszabb távú árfolyamemelkedésben! Meg persze jönnek a tőkeemelések, itt már el lehet felejteni az 1000 Ft alatti tőkeemelési feltételezéseket!
Hisz nem venne ilyen árfolyamszinteken egy Igazgatótanácsi tag Genesis-részvényt, ha alacsonyabb árakon szeretnék a tőkeemelést véghezvinni. Gondolom kivárna akkor ő is, és vásárolna olcsóbban részvényt.
Persze ez csak az én szubjektív véleményem, józan paraszti ésszel gondolkozva.
Felkészülni a további árfolyamemelkedésekre!
Irány az 1300 Ft meghódítása is! :-)))) Utána tovább fölfelé!
Szép álmokat mindekinek!!
Így tovább Genike! Drukkolunk a Menedzsmentnek is a projekt sikeres végrehajtásához! Sok sikert kívánunk a munkához! Jó egészséget mindenkinek!
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...