hiába vered itt a nyálad.. ezt a papírt 7000-8000en olyanok adják akiknek már rég annyi osztalékot fizetett ez a cég, hogy nem hogy nullában, hanem minuszban vannak :D mármint a beker árral... realizálnak, tudod...te nem szoktál néha?
Vagy pl volt 3 olyan fórumozó, aki emlékezett arra, hogy nagyon régen, max. két hete még nagy hangon ajnározta a papírt, de türelme zéró. A 4. tőlem jött.
"Egyelőre nyomdakárosult vagyok. De talán beindul." Erre a fenti mondatra is ki az a barom aki "nem tetszik"-et nyom ? Nem tetszik az első tény vagy a bizakodó gondolat ? idióta....
Ki az a barom , aki "nem tetszik"-et nyom arra amit írtam ? Nem véleményeztem semmit, hanem leírtam a tényeket, ami éppen látszott a tőzsdei kereskedésen ! Idióta...
Sajnos ez a több napig tartó 8000-es dugó megtette a hatását. Egyenlőre maradunk a 7-essel kezdődő árfolyamnál. Van még közel egy hónap osztalékig,de most megugorhatatlannak látszik a szintlépés
Én első oszti nélküli napon el szoktam adni, aztán várok egy kisebb válságot és visszaveszem. legutóbb 7020-ért vetem vissza ( sajnos nem mindet), a tervem hogy kb. 7800 körül eladom az osztalékon kívül
Állami Nyomda