Pont azért írtam le ,mert az elmúlt 2 napban ment 7-8 %-ot az olaj és nem történt max 2-3%-os emelkedés a MOl-ban. Ugyanez volt előtte csak fordítva pár nappal. Csak azt akrtam szemléltetni hogy nem követi feszesen az olaj árát.
Mohu nehéz kérdés, mert sehogy sem jön ki a matek. Szerintem fogalmuk sincs mit kellene csinálni. Ha engem kérdezel, akkor a koncessziót meg kellene szüntetni, és versenyt csinálni az ágazatban. Maga a verseny pedig elhozza idővel a hatékonyságot. Tehát evolúciós úton mennék tovább.
Többször leírtam már... de ezt a vérfideszhívők sokadszorra sem értik, hisz ők inkább hisznek... A homokba dugják a fejüket, pedig ez egy versenypiacinak mondott cég kifosztása volt. . Hasonló jelenség volt MTelekom kapcsán is. Ott DT is kontrázott, mert ugye tulajdonosként próbáltak védekezni. . Mindkét részvénynél a kisbüfik szívtak a legnagyobbat.
Mert ez egy politikailag több oldalról szorongatott és szétlopott, szárazra szopott tőgyü, sovány tehén, akire egy csomó koloncot akasztottak hosszú évekig, évtizedekig (árszabályozás, MCC, CorvinusMU, Új európa alapítvány, kispest, BME, extra profit adó, mif..om)
Nominális növekedés, kérdés mindig mellette az infláció, az alternatív befektetések hozama stb.. ezért sem értem ezt a fórumot. Emberek a legtöbbször csak nyomnak egy mantrát ész nélkül, Meg szidják az otp-t, azok meg a molt... wtf komolytalan.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.