Az időfaktort feltettem a chartra. Nem borzolom az idegeket itt tovább, de a szerveren megnézhető!! Sose fogadj rá, főleg hosszún!!! Jöhet kedvező szél, jégeső, háború és globális válság is. A ta--nak ez olyan része, ami hosszún nagyon kérdőjeles lehet. (logikus, nem is kellene kitérnem rá 😃) Jelenlegi "kék induló 1. szakasz", még szinte 100%-s pontosságú....👍
Úgy tűnik a mai napra az OTP és az MTEL felhúzását ütemezték a robotok. Az látszik szabad szemmel is, hogy az OTP-nél ez nagyon nem megy! Nyög, recseg-ropog, de felfelé már nem bír menni!
Az Erste-s riportban beszéltek róla, ami a minap fel lett csatolva ide a fórumba. A q1 után jött eddig a 100 MEUR. A Q2 után 300 MEUR- t várnak, mert magasabbak voltak a finomítói marzsok. A Q2 után még idén várható a kifizetés. A Q3 után még nehéz becsülni, mert nincs meg az időszak átlag marzs adata. Az viszont valószínű, hogy a q1-q2 összegét is meg fogja haladni. Lehetsêges, hogy ezt már csak 2027 elején könyveli el majd a MOL.
Azt lehet tudni, hogy összesen mekkora kártérítésre számíthat a MOL a tavalyi finomító robbanásért? Júliusban már kapott 100 millió dollárt, de ez még semmi a kiesett kapacitások értékéhez képest. Szerintem a teljes összeget még nem árazta be a piac.
A csatitető érintése kicsit nagyobb valószínűségű, rövidtávon! 😉 Azt pedig, hogy a csatorna alját, hol és mikor fogja érinteni legközelebb, az még nagyon sok esélyes!
Farkasfű általában a 61,8%-ot állítja be. Mert addig terjedhet legnagyobb valószínűséggel a korrekció. De ez sem azt jelenti szerintem, hogy addig lemegy, csak addig valahol megáll, valamelyik szintnél. Az 50% lenne a 4300 5K-ról, szerintem most az alá nem fog menni, de ezt már korábban is írtam. Azonban arra se számítson senki, hogy akkor 5300-ig lemegy.
pár 10(száz)darabokkal, -bár itt elviszi a brokidíj, akkor is ha napon belülia trade - talán érdemes ( adrenalin löket) kereskedni, de pár(több tíz) ezerr mellett megfontolandó....
Senki nem állította, hogy csak 100 Ft-ot fog még emelkedni. Nem mindenki olyan rövidlátó, mint Te ! 🤣 A csatornát pedig Neked tettem csak fel, hogy lásd, van még feljebb!
A fundamentális befektetők, a hosszú távra befektetők, akik látják még most is az értéket a cégben és nem 5000 felett akarnak majd nagy tőkével beszállni a további megalapozott emelkedésbe. :) Nyilván nem a mikro spekák fogják most longolni, akik ki be ugrálnak néhány %-os gyors haszon realizálásának reményében. Nem csak mi vagyunk a pályán. :D
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.