Nem. Nem tudják mikor kerül át az alapítványi részvény. Amikor átírásra kerül, onnantól teheti meg, mert akkor van a tulajdonában. Jelenleg az alapítványi vagyon felosztása zajlik, amit aug. végére ígérnek. Ez elég rövid határidőnek tűnik nekem. Amikor megtörtént az elszámolás, alapítók vissza kapják a vagyon elemeket valamikor szept. dátummal, akkor lehet meghatározni az osztalék fizetés dátumát.
A józan ész azt mondaná, ha nagy lendülettel halad az első hullám, akkor rövid 30-40% -s korrekció és húz tovább fel! De az sem mindegy, hogy mennyire van, lesz túlhúzva az első szakasz. A korrekció ettől is függhet! Még szabadesés is jöhet, ezért mondom, hogy a szinteknél ne féljünk a korrekciótól, mert az a barátunk (jó helyen fordulva)! Normál korrekció itt ~61.8%, de ha mélyebb ~78.6% nál, akkor már befuccsolt.... Két korrekciós szint van 38.2 és 61.8! A ~23%-s szint igazából nem korrekció még. 3-3-3 szakaszos hullámzásnál, viszont sokszor ez van. Ember legyen a talpán, aki előre megmondja, agy tervezi! Lehetetlen...🤣🤣🤣 Ez még hozzá tartozik. :))
Nem, nincs kitűzve a 4170. Szerintem félreérted. Ez csak egy vázlat jelenleg. Attól is függ, meddig megy a várható korrekció, hogy hol lesz a csúcs. De, a kijelölés is statisztikai valószínűség alapon történik. Attól is el lehet térni. Én, ha lesz, 300-500 Ft közötti korrekcióra számítok csak. Amiért szerintem nem érdemes eladni. Túl közel a korrekció, és még most fog jönni egy halom új célár!
Osztalékfizetés még nem lehet! De a döntes már megszületett. Technikailag a rv-nyek még nem kerültek át a MOL-hoz. A kihirdetést viszont akár már megtehetnék!
Tisztelet és köszönet ezekért a ta megosztásokért. Érdekesség, hogy nagyon nehéz ma leírni, hogy e szerint a következő (nem) várt állomás a 4170. Szerintem semmi sincs beárazva, sem az oszti, amit az alapítványi részvények visszakapása után jelenthetnek csak be, (szept) sem a nis, sem a shell, sem semmilyen pénz, mert valamire való bef alap nem vesz hírre, csak tényre. Csak az olajat követte, illetve az országbizalmat, forinterősödést. De hogy mit csinál még ez 3 hétig az köd, de gondolom azt amit eddig, követi az olajat....
Várható volt, akkor ez jelenleg a legmagasabb. Már az MS célára,(5350) a legalacsonyabb az új külföldi célarak közül. Én a magyar mutyi célárakkal nem foglalkozom. 🫡
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.