Dehogyis. Ott volt egy fejváll lehetőség, azért dobtam a longot. Végül nem lett belőle fejváll. Nem is piszkáltam, csak mikor feljött a csatorna tetejéig. Itt viszont már short.
Rengeteg egyéb elmélet is van.. Te melyiket alkalmazod? (csak vicceltem, egyiket se... ugye? ).. Lehet tőzsdézni hullám elmélet nélkül is, de nem véletlenül minden technikai elemzés erre élül.. Olyan mintha térkép nélkül indulnál el ismeretlen terepen túrázni... előfordulhat hogy így is egy szép helyre jutsz... De sokkal nagyobb az esélye hogy eltévedsz. Te pl nem nézel "csártokat" vagy nem olvasok elemzéseket? Valahogy mégis találnod kell trendeket, ahol vásárolsz? A trendfordulókat is, ahol eladsz..l Megérzésre jácc'ol akkor biztos jók lehetnek.. Mondjuk így elég "könnyű"... Akinek nem jól a női megérzései, annak ott van a hullámelmélet...
én már múltkor is mondtam, hogy nem lehet csak simán vizuálisan beszámozni és nem kell mindig E5-t keresni.. Az előbb azzal is kezdtem, hogy "ha beakarnám számozni". Napos síkon nem is tettem, erre pár napja ki is tértem, hogy gyanús, h nem igazán E5. Másként is kalkuláltam.
Nálad a 2. szakaszt, direkt nem vettem figyelembe, mert ott annyira kicsi a korrekció, 1 gyertya az egész és nem is megy az előző alá! hmm Így egyel feljebb kerül az első nálam, majd a 2. szakasz, ahol nálad a 3. 4. van. Utána 4450-nél lévő hullám, nem lehet a 3. szakasz, mivel az nem lehet a legrövidebb (fontos szabály). Ebből kifolyólag, csak 4704-től jöhet szóba nálam, de igazából még ez is karcsú egy harmadiknak, viszont lehetséges már. Erre ki is tértem Nálam ilyen. Tévedhetek is...
Komolyra fordítva a szót, ebben az országban, ha egy kicsivel jobban megy a többségnél egyből neres patkány vagy, agyrém mit tett a kibaszott fidesz és tisza ezzel a néppel, köszönöm, inkább higgy abban, hogy a levegőbe beszélek, mithogy bizonyítsak.
Szerintem egyikőtök sem viselkedik felnőtt módjára. Ezáltal senki nem veszi komolyan amit írtok.... Belekiabáltok a levegőbe, semmi bizonyítékkal... Fiam 2 éves pont ugyanezt tudja..
Imádni számolni az egy dolog, kereskedni meg egy másik. Kezdem azt hinni, hogy te ezt direkt csinálod, várva mikor durran el az agyam. Tudod, aki régóta figyeli az árfolyamokat, a híreket, a világ történéseit, az már együtt él ezekkel a tényezőkkel, és ebből elkezd következtetni. Számolni meg számoljanak a mérnökök, én meg max. csak a hasznot szoktam, de már lassan azt se, mert már követni sem tudom. 😀
Tisztelek minden chart készítőt ,de anno még Farkasfű is leírta hogy a funda boríthatja a TA-t. Szerintem itt pontosan ez van. Nem azt mondom hogy nem lesz korrekció,de ugye elég sokan várják már a fordulatot ,ami késik. Másrészt sok dolog van ami szerintem fűti felfelé az árat. Ilyen például az osztalék a ,nis a biztosítási lóvé a co2 kvóta,illetve hogy a Q3 még brutálisabb lesz és még ki tudja mi. Usa-Irán megegyezés nincs látható távolságban --> olajárak magasak stb. Szelvényvágásig szerintem nem lesz komolyabb korrekció,persze hogy egy klasszikust idézzek gari nincs.
Perszehogy nem, a molnál nem is lesz komolyabb esés, legalább az osztalékig szerintem nem, úgylátom most mindenki az osztalékra hajt, jót tesz neki, hogy később fizetik ki, mint a megszokott, ha az eredeti szerint történt volna, akkor lehet nem ez lenne a helyzet, minden nap látszik milyen bitang erős.
Az gond hogy már kicsit sok a hullám... A napi csárton lassan már 7 hullám "jönne"... Ami nálad a "?" (4470) az már nálam az (5). És nálad az(1) csúcs nálam már a (3)... Nálam 1-5 teljesen kifelejtődött Ellipz hullám... Utána kezdődtek a gondok. A korrekció sem jók... Már az ABC korrekció se stimmelt és utána az 1-5 újj eliott hullám pedig több sebből is vérzik, és nálam biztos nem jó, de azért rajta hagytam hogy látható legyen a hullám "tobzódás" illetve a 3-3-3-3-3 szerkezet.. Próbáltam a klasszikus 5-3-5 szerkezetet, de végén látszik hogy az már nem "eliott" hullám.. több szabály is sérül.. olyan mintha 3-3-3-3-3 alhullámok sora lenne . Egy diagnolál vagy háromszög korrekcióra emlékeztet. Általában akkor van fura szerkezet amikor túl gyorsan nőtt túl sokat, és nem volt ideje kifejlődni . A növekedésbe biztos hogy fontos tényező az SRI, ami már visszafogta.. https://ibb.co/9Hf266Z6
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.