Bla-bla-bla, évek óta jársz ide fanyalogni a MOL-on. Én még építő, pozitív jellegű véleményt nem olvastam itt tőled. Nehéz megérteni miért "törődsz" valamivel ennyit, ami szerinted szar. Foglalkozni sem érdemes vele, mert van más, ami jobb. Az biztos, hogy savanyú a szőlő, de ezzel magadat is gyötröd. Miért nem azzal foglalkozol, ami örömet okoz neked? Keleti bölcsek szerint ez lenne a boldogság alapja. 😉
Előre dolgozol. Mert ha netán bejelentik, hogy az oroszokkal még mindig baszakodnak a NIS ügyében vagy esni kezd az olaj ára, esetleg más valami rossz hír lát napvilágot, akkor úgy eltűnsz majd mintha soha nem is léteztél volna.
Az is érdekes, hogy 2010-ig visszanézve a chartot, sehol nem látok ekkora zöld gyertyákat a havi charton. Most 2026-ban pedig fél éven belül a 2. Mondom egy ideje, hogy új helyzet van a MOL-ban. El kel felejteni azt amit az elmúlt több mint 15 évbe láttunk tőle a tőzsdén!
Lényegre tapintottál, de magadra nem ismertél! Ami a szemetelést illeti, abban Te élen jársz! - Pont azon alapul a stratégiám! Fosod a szót, ha emelkedést sejtesz, ha viszont esést szimatolsz eltűnsz, mint Petőfi a ködben! Nem így van?
Érdemes ránézni a mai gyertyára, szépen átöleli az elmúlt 3 napot! https://invst.ly/1j1nuy Legutóbbi ATH-stul, korrekcióstul. Szóval kisatírozva, mehet tovább! 😁
Nem kell csinálnod semmi ellenedre valót! Az indikációs tesztem egyszerű alapokon nyugszik. A kommentjeid napi száma az, ami alapján eldönthető, hogy merre megy aznap a MOL!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.