Minden lehet, még az is, hogy hül egy kicsit az RSI némi oldalazással, és neki megy az ATH-nak. Elég erős a momentum hozzá. Semmi sincs kőbe vésve. Ha úgy lenne, mindenki szarrá keresné magát a tőzsdén, mivel ilyen infók már az AI-tól is elérhetőek. Ingyen. Márpedig az paradoxon. Mindenki nem nyerhet! 😉
MOL Technikai chart: https://ibb.co/7NRjdSNW A grafikon a MOL részvény napi (1D) árfolyammozgását ábrázolja, amin egy klasszikus Elliott-hullám szerkezet és korrekciós csatorna látható. Elliott-hullám szerkezet
Impulzushullám (1-5): A zöld vonal egy teljes 5 hullámos csökkenő ciklust mutat. A kiinduló pont az (0) az eddigi abszolút maximnál (4472) , az (5)-ös pont a lokális minimum (3610). A teljes hullám tartománya: 860
Az (5) csúcs után elindult pozitív korrekció határozottan áttörte a legfontosabb korlátot (4128), az előző hullám maximuma és egyben a 68,2%os Fibonacci szint is ami megerősítette a bika korrekciót a csökkenő hullámtrend után.
Fontosabb korlátok : 78.5% Fibonacci szint (4284) és a közelében a (2) csúcs (4312), ami kerekítve (4300) közös korlát és nagyon erős technikai szint.
Korrekciós fázis (A-B-C): Az (5)-ös csúcs után elindulhat a háromhullámos korrekció. A korrekciós (A) csúcs a 68,2%os és a 78.5% Fibonacci szintek közé várható a mai nap folyamán. Erre utal hogy az RSI mutató tegnap átlépte 70 feletti szintet, ami egyértelmű jele hogy rövid távon túlvettséget jelent. A napon belüli (1H) chart esetében pedig héten már a 80as szinten tartózkodott.
Elindulhat a mai napon egy realizálási fázis, ami kirajzolja az (A) csúcsot, illete a long pozicó StopLoss szintjei a 78.5% Fibonacci szintek alatt visszatéríthetik az árfolyamot a korábbi támaszok irányába. Visszatesztelheti az (A) csúcs után az 50% Fibonacci szinte és a (4000) es kerek támaszt a héten.
Te sem gondoltad komolyan . Ez egy jogállam . Ahhoz mérd a tempót. Persze ha kommunizmusban lennénk bemehetne 2 úriember puska tussal agyba-főbe verné récsölkét toll a kezébe azt le is menne a dolog .De ez nem jogállami megoldás . Mondjuk én a putyini módszert is eltudnám fogadni.. Mit sanyargat ? Azzal hogy Kapitány került oda sokkal szalonképesebb lett a MOL ott ahol a döntéseket hozzák .. Az jóval többet érhet mint a kis 15 Mrdos bagatell összeg . Ennek többszörösét lopták ki . Hernádi ha eltűnne na az még emelne az árfolyamon..
2222-es átlagról vagyok és pont ezért nem adom el..fa**om akarná látni rá egy hétre az 5 ezret :) így meg éves szintem 5-7 milka oszti fixen van.. bőven elég hogy megéljek munka nélkül is
Még annyit mondanék, hogy ma 4230-on eladtam a MOL részvényeimet, ezért jöhet a kitörés! Nekem elég volt ennyi nyereség és természetesen bármikor vissza fogok szállni, ha úgy döntök. Mindenkinek sok nyerőt kívánok!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.