Goldman Sach elemzője írta,hogy a Wti 2027-ben 50-70 dollár között mozoghat...Csak erre gondoltam,mikor írtam...Közben vettem 3500 darabot piacin 3710-forinton....🙂✌️
3400-500 volt iden a legrosszabb konstellacioban. 3000 tol lathatoan barmilyen hazai vagy globalis hirt tekintve eltavolodott, atertekeltek.(itt volt az ideje) 4400 volt a legpozitivabb csillagallas. Ha a MOL menedzsmentje is megujul szep lassan az segiti a kuldoldi megitelest. Ennel a papirnal ugy sincs akkora vola, 100-200 forintos beszallo tevesztessel nem hibazol nagyot 2-3 eves tavon. Rovidre spekulalni meg teljesen alkalmatlan.
Ezt kell eldönteni. A tőzsde kockazatos nem mindenkinek valo. Sok modszer van. Most veszel az ide szant pénzed 33-40- 60% áert berax stopot -3,4, vagy 5% ra. 2. Mint fent. De minden 5-10% esesbe beleveszel ezt most dcanak hivjak regen hullo késeknek hivtak. Vagy Ha nagy forgalommal megindul akkor gyorsan beleveszel, hullamlovagolsz. És ennek ezer valtozata.
Az oszti szerintem megtartja ezeken a szinteken. Egyszer ha végre bekerül a NIS a zsákba talán az is majd tol egy kicsit rajta felfelé. Én nem látom bele a 3000-es szintet. Sőt a 3400-ast sem ,de ez csak az én véleményem.
Sziasztok!Mért gondoljátok,hogy lentebb nem fog még ennél is menni???Kőolaj is folyamatosan lefelé megy!Ha lemenne 55-60 dollárig a WTi,akkor ez meddig menne le 3000-ig,vagy vissza 2600-2800 közé????Kíváncsi vagyok a véleményetekre szeretnék venni,de nem tudom,hogy ezen szinten érdemes e!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.