Tehát nem számít az, hogy mit írtam csak egysíkú reakciót kapok tőled. Remélem hasznosabb, érdemi, objektív hozzászólásokat (akár negatív akár pozitív a MOL-ra nézve) írsz a későbbiekben a topikban amit én is szívesen elolvasok majd!
Látom,nehezére esik visszaolvasnod a mai napot....A "minek" annak szólt,hogy se esésről,se árfolyamról egy szót nem ejtettem,de a hsz.-eiddel nekem reagáltál.....Ha még most sem érted,akkor új értelmet adsz az "ésszel" fogalomnak. :-)
Engem kezdtél macerálni,miközben egy szót sem ejtettem esésről vagy árfolyamról.... Olvasd vissza a mai napot. Ennyit az igényességedről és a stílusodról.Nem veszem sértésnek,ha ignorálod a hsz.-eimet. Sőt: egyenesen elismerésnek veszem! Részeről ennyi.....
Segítek: 1. Objektív hozzászólásokat szertnék olvasni, nem személyes unszimpátiából vezérelteket. 2. A kultúrált stílust preferálom az ezzel ellentétes számomra nem kívánatos! 3.Több akarok lenni a hozzászólások olvasásával nem leépülni tőlük. 😉
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.