Én köszönöm az ERSTE fasz rendszerének (vagy a csalni próbáló erstés brokiknak) hogy ma kerestem egy kis ajándék pénzt. Gyerekek, amikor veszel egy certit, a rendszer azonnal vesz a piacon valódi részvényt, de ma nem ez történt, többen belevettek a certikbe, és nézem 5000 db certi vétel, utána nulla MOL vétel, újra 5000 db, megint semmi MOL vétel. Egy darabig nézegettem, aztán én is vettem 5000 db-ot, mondva előbb-utóbb meg kell venniük. Egy idő után vagy kapituláltak a brókerek, vagy megjavult a rendszer, de kénytelenek voltak megvenni a piacon az addig kötött minimum 50 000 db longcertit. Ez a kényszerkötés húzta fel a 4200-ról a jelen szintekre. Az érdekes az lesz, hogy meg tud -e maradni itt.
Nem hallottál a szír, a Venezuelai, az Iráni fejleményekről, vagy a Lukoil szankcióról. Na ők egészen bizonyosan Putyin barátai, és erős érdekeltségei. Ilyen egy igazi Trump féle barátság. 😜
Én sem hiszem,hogy ellemségek. Trump ELSŐ SORBAN üzletember..Ha nem tudunk üzletelni,nincs kapcsolat. Mint,ahogy bukott miniszter is csak : "barátom volt"....
A Mol csak a 3. negyedévben fizeti ki az osztalékot amikorra is visszakerülnek az államhoz az MCC-től a MOL részvények. Ez lett a megállapodás. Hernádit így nem adják ki a Horvátoknak.
"Az eredeti ütemezés szerint a MOL május 22-én fizetett volna osztalékot.": ezt nem tudom,honnan vetted,de nagyon kíváncsi vagyok rá! Forrás? Link? (vagy:bocsi,tévedtem...)
Sámán vagy? Xd semmiképp se hírek és racionalitás alapján kereskedj. Ha érzed napos célárra mit érzel? 1000? Vagy jövő hétre? Biztosan jól megélsz belőle szeretném követni a pozícióid bizom az érzéseidbe.
Nem ellenségek??? Akkor Te nagyon valami ködben élsz! Az egyéb szankciókkal mi van? Itt mindenki a NIS-ről írogat, mert a MOL abban érintett. Csak a Lukoil szankcióban érintett vagyon sokszorosa ennek. Vagy az egyéb orosz országot sulytó egyéb intézkedések. Miről beszélsz Te??? Trolkodni jársz? Szíria, Venezuela, Irán, KEU, Balkán. Mindenhonnan kiszorult, kiszorul orosz o. Te mit nézel, mit olvasol???
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.