Te meg egy jóindulatú , racionális, segítőkész "törp" vagy, akinek a humorérzéke a bányászbéka segge alatt van 32 méterrel ! https://kephost.net/p/MjM0NTA2OQ.jpg
Figyu, ha lehet keress másik topicot a politikai seggnyaláshoz. Ha nem orbánék lettek volna az elmúlt 16 évben, sokminden sokkal jobb is lehetett volna! Lásd lengyeleket, vagy a cseheket. Sereghajtóvá tették ezt az országot, és a MOL-nál maradva már lehet 2 NIS nagyságrendű deal összejöhetett volna, ha hagyják hogy a profitot a növekedesbe fordítsák. Nagyon rossz helyen nyomod ezt az ócska dumát. Elkéstetek, késő már bármit újra átgondolni. Tettek helyett csak a duma ment éveken keresztül, meg az ellenségkép építése, fenntartása. Abban is van némi képzavar, hogy a Tisza a nyugatot majmolja. Emlékeim szerint először USA-ba ment a magyar delegáció még tavaly, Hernádival. Az USA pedig nyugaton van, ha jól sejtem. Szóval miközben folyton megy a kurucos vétózgatas, ez az USA szankció mintha a MOL-hoz lett volna igazítva. A MOL már évekkel korábban kinézte a NIS-t, ez nem Viktor ötlete volt.
Megtisztelnél ha nem minősítgetnél, én sem tettem. Hónapokkal ezelőtti körülmények alapján állítasz dolgokat, miközben olyan turbulens időszakot élünk ahol naponta fordul ki a sarkaiból a világ. Trump és Putyin között folyamatos az együttműködés, így a ma még élő szankciók lehet holnap már sehol sem lesznek. Én is részvényes vagyok és nagyon várom ezt a szerződés aláírást, mert szerintem felfoghatatlanul hatalmas dolog, az Orbán-éra egyik legjelentősebb geopolitikai sikere. De majd akkor koccintanék rá ha aláírták, én csak annyit bátorkodtam jelezni, hogy nem véletlenül nincs még ott a szignó. Két hét.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.