trumpi már párszor eljátszotta tárgyalni akar meg béke van..aztán már elő volt készítve a támadás. Megölték a tárgyaló feleket. Meggyőződésem oroszokkal kínaiakkal folyamatosan megy az egyeztetés.. másképp megjelenne a térségben pár tengeralattjáró némi egyensúlyt adva. Oroszok cserébe megkapják amit kérnek "ukrajnában" (usa rájött a black rock már lefölözte a tejet de kimaxolják amit lehet), oroszok elengedik Kubát, Venezuelán megosztoznak jut orosznak kínainak. Tajvan pedig kínai fennhatóság alá kerül hongkongi mintára 50év autonomiával.. különleges kereskedelmi övezeti státusszal. Irán orosz kínai (indiai?) brics+ tengelyhez tartozik majd. israelt letiltják róla. Talán lesz egy palesztína, talán területcserével. Cserébe egyiptomi békéhez hasonló szerződést köt a szomszédaival és visszavesz a pofájából. egy darabig.. mert nem olyan fajta. Én ezeket gondolom DE: Más gondolat szerint mindent kína ellenében tesz az usa. tehát a valódi célpont kína. Usa ezt elvesztette mert lépéselőnyben van kína és nem tud usa szétszakadni és már sok helyen ott van a bázisa.. a petrodollár is már kellően alá van ásva... ha csak kényszerből használod akkor az milyen már? Az első adandó alkalommal elengedik. Csak a kölcsönös partnerség visz előre. A gyarmatosítás időszaka már lejárt.
Jövő héten eshet az olaj ára.Trump nem engedi hogy sokáig tartson a rémûlet.Gondolom bevásárolt mindenből rendesen. Akkor mehetünk is fel tovább jövò héten .Öveket becsatolni!
Nagy a felelőssége mindenkinek. Sajnos nem sok jelentőséget tulajdonítok ennek, mert politikai nyilatkozat is lehet. Trump tette. Még igaz is lehet, de a helyzet bármikor akár 180 fokot is fordulhat, amit nem konkrétan ennek a háborúnak megfordulására értek, hanem arra, hogy sokan mondták itt már egy másik háborúra azt hogy vége lesz, véget vetnek neki, stb.
Kútbezárásokat hozhat a védett ár. Miért? Nem adnak eleget a tárolókból, szállítási nehézség? Egy sem írja. Vagy sokat tankolnak? Ez esetben erős lesz q1.
Kicsit olyan érzésem van mint a választásoknál amikor v.kik nem a józan ész szerint hanem utálatból vagy ellenszimpátiából szavaznak.Értem ezalatt az alábbi bejegyzésemet amire eddig 3 mínuszt is kaptam, holott ez tényleg arról szól, hogy szép babér fog történni mindannyiunknak akik MOL tulajok! 🤣😭 "Ha meglesz a NIS is, felrobban az árfolyam!👍👌🚀🗼 Derék gyerek ez a Hernádi hogy még egy csodás osztalékunk is lesz! 🙂" Az irigyek, utálkozók és a kibicek hada mint látható elönti a topicot mint egy jó választásnál....! De semmi gond fiúk, attól hogy ti mínuszoltok én teljes nyugalomban nyerőben vagyok, míg ti max. csak áhitozni tudtok a partvonalon kívülről! 🤣 Tessék lehet lájkolni!
Mintha a többség máshol lenne elköteleződve. Egész héten alacsony volt a lelkesedés itt a topicban. 90%-ban ment a szokásos mellébeszélés. Sajnálom, mert itt lett volna nekik is, ezen a héten is profit.
Ránk fért már mol tulajokra ,hogy ránk süssön a nap ! Jó hogy ebben a bizonytalan világban van nekünk a Mol! Aki 7 milliádért vett záróban az már tuti, hogy olajszagot érez. Nekünk elég ha kedden 4150 nél jön meg az infó .
Trump minden húzása felér egy világkatasztrófával. Kezdve onnan, hogy hypóval javasolta fertőtleníteni a covidos betegek tüdejét, keresztül azon, hogy el akata foglalni Greenlandot, addig, hogy egészségügyi miniszternek nevezte ki az oltástagadó Kenedy barmot.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.